شیما علینیا در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه زمینههای انحراف از مسیر رشد و تعالی، افسردگی، جرائم و... در دوران جوانی وجود دارد، افزود: جرائم و سوابق کیفری مختلفی ممکن هست در این مسیر تهدیدکننده نوجوان و جوان باشد.
علی نیا نقش رسانه را در کاهش آسیبهای اجتماعی بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: زندگی امروز، زندگی در دنیای رسانههاست ولیکن افزایش توجه به منشاء علمی خروجی رسانهای و بیان واقعیت و توجه به محیط و شناخت اقشار مختلف جامعه، به خصوص قشر جوان و نوجوان تأثیر بسزایی در مؤثر بودن آگاهسازی و کاهش آسیبهای اجتماعی خواهد داشت.
وی افزود: ایجاد محدودیت در بستر آموزش و همچنین عدم تفکیک در آموزش بین دو قشر جوان و بزرگسال آثاری جز بیهوده بودن آموزش نخواهد داشت، بهطور مثال ورود بیحد و مرز ارزشهای سنتی و اعتقادی در آموزش به نوجوانان بدون توجه به شرایط دوران بلوغ و تمایلات و نگرشهای مختص به این سن تأثیر معکوس بر این آموزهها خواهد گذاشت.
وکیل پایه یک دادگستری بیان کرد: قطعاً علاوه بر پوشش ظاهری، تلاش در سازندگی اخلاقی و حفظ ارزشهای انسانی ارزشی والا و سازنده خواهد داشت. آموزش حیا، شرف، راستی و درستی، معرفت و وجدان و به خصوص آموزش انسانیت یک امر جهانی است که گاها مغفول مانده است.
علی نیا افزود: عدم توجه به این آموزشهای اساسی نهتنها آسیبهای جبرانناپذیری را در قشر جوان به دنبال خواهد داشت، بلکه غفلت از همین ارزشهاست که در نهایت در جامعه به شکل اختلاسها و سوء رفتارهای غیرانسانی بروز میکند.
وی نقش مسئولین را در عبور بهسلامت جوانان و نوجوانان از این دوره سنی، بسیار حیاتی دانست و گفت: توجه به شرایط روحی و جسمی جوانان و ایجاد بسترهای مناسب جهت رفع هیجانات مختص به دوران جوانی و نوجوانی از جمله وظایف اخلاقی و قانونی مسئولین است، قطعا ایجاد محدودیت بدون توجه به بسترهای جایگزین، موجب حبس پیدرپی این حسوحال جوانی در بطن جوانان خواهد بود.
وکیل پایه یک دادگستری خاطرنشان کرد: آموزش و بسترسازی مناسب تنها راه ایجاد جامعهای روبه رشد با حضور جوان و نوجوان سالم و در عین حال شاد و سرزنده است.
انتهای پیام
نظرات