به گزارش ایسنا، فنآفرینان، پیشروان زیستبوم فناوری هستند که با ایدهها و نوآوریهای خود در جهت بهکارگیری فناوریهای نوظهور، نقش کلیدی را در توسعه اقتصاد دانشبنیان کشور ایفا میکنند. کمک به تعالی و افزایش سرعت رشد این زیستبوم میتواند از طریق ایجاد انگیزه بیشتر و حمایت از ایدههای نو این عناصر کلیدی محقق شود. هدف جایزه نکست شناسایی و حمایت از این ایدههای مبتنی بر فناوریهای نوظهور بهمنظور تحقق «رؤیای بعدی» این پیشروان زیستبوم است.
مهمترین هدف رویداد نکست گسترش فعالیتهای تحقیق و توسعه و تمرکز بر فناوریهای پیشران است که در پیشرفتها و نوآوریهای امروز در حوزههای گوناگون و سیستمهای مختلف پدیدار میشوند. سایر اهداف رویداد تکامل و همگرایی فناوریهای مجزای پیشین برای حل چالشهای اقتصادی، اجتماعی، محیطی و نهادی است که بهعنوان پل ارتباطی برای تبادل کارآمد محصولات و خدمات در قالب زنجیره تأمین است.
از دیگر اهداف این رویداد میتوان به حمایت از توسعه سبد محصولات شرکتهای فناور کشور، افزایش شتاب رشد شرکتهای فناور، تشویق ورود صنایع و شرکتهای بزرگ و صاحب فناوری به توسعه در جهت فناوریهای نوظهور و همافزایی، همآفرینی و رقابت فنآفرینان کشور اشاره کرد.
فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته، فناوریهای اپتیک، کوانتوم و میکروالکترونیک، زیستفناوری و پزشکی دقیق، تراشههای کاشتنی ارتباط مغز و کامپیوتر و میکروالکترونیک، سلامت و مهندسی ژنتیک از محورهای این جایزه است.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، جایزه رتبه اول رویداد ۵۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال و ۱۵۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال تسهیلات، جایزه رتبه دوم رویداد ۳۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال و ۹۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال تسهیلات و جایزه رتبه سوم رویداد ۲۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال و ۶۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال تسهیلات است.
همچنین طرحهای ارسالی در رویداد نکست، باید ازسطح آمادگی فناوری حداکثر TRL۴، ایدههای با عمق فناوری بالا، استفاده از فناوریهای نوظهور و نوآورانه، وجود بازار برای محصول نهایی و مشخصات شرکتهای مخاطب رویداد، وجود حداقل ۳ محصول با سطح آمادگی فناوری حداقل TRL۸ در سبد محصولات، فروش حداقل ۵ میلیارد تومان در سال منتهی به فراخوان و دارای ساختار سازمانی مدون و حداقل ۵ نفر نیرو در بخش تحقیق و توسعه برخوردار باشد.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس next-prize.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات