• چهارشنبه / ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1403062113291
  • منبع : مطبوعات

ضربه به لوب آهیانه!

ضربه به لوب آهیانه!

ضربه ۱۱ سپتامبر ضربه مهمی بود . این ضربه آمریکا را وارد باتلاق افغانستان و عراق کرد. بدون این‌که کمترین دستاورد راهبردی داشته باشد. ضربه جنگ ۳۳ روزه حزب‌الله و ضربه ۷ اکتبر طوفان‌الاقصی ضربه مؤثری به لوب آهیانه مغز اتاق فکر جنگ صهیونیست‌ها بود به‌طوری‌که ادراکات دیداری ، هرگونه حرکت عاقلانه و حتی توانایی‌های گفتاری آن‌ها را گرفته است.

به گزارش ایسنا، محمدکاظم انبارلویی در یادداشتی در سرمقاله رسالت نوشت: لوب آهیانه یا parietal lobe یکی از لوب‌های مغز انسان است.
که در پشت لوب پیشانی قرار دارد. لوب آهیانه پردازشگر لامسه است.
تشخیص درد ، گرما ، فشار و درک تمایز اجتماعی به عهده اوست.
لوب آهیانه اگر آسیب ببیند شخص توانایی تشخیص سمت چپ و راست خود را ندارد. ممکن است توانایی و اداره کمترین کار را از دست بدهد.
دکوراسیون قدرت در شرق و غرب عالم طی ۵۰ سال گذشته کاملا به‌هم‌ریخته است. ضربات مداومی که از سوی انقلاب اسلامی و محور مقاومت در منطقه بر «لوب آهیانه» مغز سرمایه‌داران ، قدرت‌های اهریمنی و رژیم صهیونیستی فرود آمده قدرت پردازش اطلاعات را از آنان گرفته است.
ضربه ۱۱ سپتامبر ضربه مهمی بود . این ضربه آمریکا را وارد باتلاق افغانستان و عراق کرد. بدون این‌که کمترین دستاورد راهبردی داشته باشد. ضربه جنگ ۳۳ روزه حزب‌الله و ضربه ۷ اکتبر طوفان‌الاقصی ضربه مؤثری به لوب آهیانه مغز اتاق فکر جنگ صهیونیست‌ها بود به‌طوری‌که ادراکات دیداری ، هرگونه حرکت عاقلانه و حتی توانایی‌های گفتاری آن‌ها را گرفته است.
آن روز که پنتاگون ، سیا و وزارت خارجه آمریکا در تدارک تحریک صدام برای حمله به ایران بودند نمی‌دانستند پایان یک نبرد حماسی ملت ایران در غرب آسیا چه خواهد شد. آن‌ها حتی نمی‌دانستند عدم توفیق‌ها در برخی عملیات‌های ایران، سکویی برای یک پرش عظیم نظامی خواهد شد و معادلات نظامی در منطقه و جهان را بر هم خواهد زد. حاصل دفاع مقدس در ایران تولید یک قدرت نظامی با سلاح‌های فوق مدرن موشکی و پهپادی خواهد شد و خواب خوش را از آمریکا و اسرائیل غاصب خواهد گرفت.
فریدمن، تحلیلگر آمریکا در نیویورک‌تایمز چندی پیش نوشت؛
- آمریکا لنگرگاه‌هایش را از دست داده است.
- آمریکا در حال حاضر در یک «طوفان بی‌پایان» از خشم اخلاقی و اطلاعات نادرست قرار دارد.
- آمریکا امروز با فقدان نهادهای اعتمادساز مواجه است.
روایت فریدمن از اوضاع داخلی آمریکا حکایت از یک آسیب جدی و ضربات تعیین‌کننده به «لوب آهیانه» مغز مدیران فعلی جامعه امروز آمریکاست.
متأسفانه برخی از رسانه‌های ما در داخل این فلاکت سیاسی و اجتماعی و ... آمریکایی‌ها در آن‌سوی اقیانوس‌ها و رژیم صهیونیستی که امروز نیروهای جبهه  مقاومت در مرزهای آن حضور دارند را سانسور می‌کنند و به بزرگ‌نمایی قدرت دشمن مشغول‌اند.
مقام معظم رهبری در دیدار دست‌اندرکاران کنگره ملی بزرگداشت شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد چند نکته کلیدی را در ترسیم و تصویر وضع کنونی دشمنان ملت فرمودند که ذکر آن خالی از فایده نیست:
- یکی از پایه‌های جنگ روانی این است که دشمنان ملت را بزرگ‌نمایی می‌کنند.
- دست‌ دشمن آنگونه که ادعا می‌کند پر نیست.
برای درک این وضعیت کافی است به اظهارات مقامات رسمی آمریکا استناد کنیم.
همین چند روز پیش بود که ، ترامپ در جریان یک سخنرانی انتخاباتی تصریح کرد:
- ما ملتی شکست‌خورده هستیم.
- ما ملتی در حال افول هستیم
- آمریکا اکنون در خطرناک‌ترین وضعیت ممکن قرار دارد.
- ما به‌شدت به یک جنگ جهانی نزدیک می‌شویم . رهبرانی داریم که نمی‌دانند چگونه با آن برخورد کنند.
آخرین تحولات در غرب آسیا حاکی است که کارشناسان نظامی ، امنیتی آمریکا در منطقه به همراه نظامیان و تروریست‌های صهیونیست در اتاق فکر طراحی توطئه‌ها و نیرنگ‌های منطقه‌ای خود برای ترمیم آسیب به لوب آهیانه مغز تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات خود به این نتیجه رسیده‌اند که ؛
۱- اسرائیل دیگر طاقت تکرار یک حمله شبیه نبرد طوفان‌الاقصی را ندارد.
۲- تهدید حزب‌الله در شمال جدی است. اگر طوفان‌الاقصی از سوی حزب‌الله در شمال تکرار شود دیگر طوفان نیست، یک سونامی است که همه سازه‌های ۷۰ ساله صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی را از بین خواهد برد.
۳- پدیده قدرت نظامی یمن یک شوخی نظامی نیست. فقیرترین ملت از ملت‌های عربی اکنون قدرتمندترین قدرت یک دولت عربی است. این قدرت بی‌محابا پنجه در پنجه آمریکا ،
 اسرائیل و انگلیس انداخته  و از مرزهای ترس عبور کرده است.
ضربه حوثی‌ها به لوب آهیانه مغز نظامی دشمن اگر ازحماس و حزب‌الله بیشتر نباشد کمتر نیست.
مجموعه این جمع‌بندی پاسخ به این پرسش کلیدی است که ؛ در غرب آسیا دست کی خالی است و دست کی پر است!؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha