به گزارش ایسنا، در سالهای اخیر استفاده از برچسبهای پلیمری هوشمند بر روی انواع شیشهها ازجمله شیشههای ساختمان و شیشههای خودرو افزایش یافته است. ایجاد حریم خصوصی، جلوگیری از ورود اشعههای فرابنفش، کاهش ورود نور آفتاب به داخل و زیبایی از جمله دلایل اقبال به این برچسبها بوده است. اما مهمترین دلیل برای استفاده از این برچسبها بهجای استفاده از شیشههای جایگزین، قیمت پایین، راحتی نصب و استفاده بر روی شیشههای موجود است.
در همین راستا ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و میکرو بهمنظور داخلیسازی، ذخیره انرژی، کاهش ارزبری و همچنین بهرهمندی از ظرفیت زیستبوم فناوری و نوآوری، چالشی را با عنوان «طراحی و ساخت برچسبهای پلیمری هوشمند شیشه» مطرح کرده و از طرحهای فناورانه و نوآورانه در این زمینه حمایت میکند.
طبق این فراخوان، راهکارها و طرحهای ارائه شده باید کاملاً شفاف و روشن باشند، منبع واردات مواد اولیه و یا تجهیزات مورد نیاز پیشبینی شود، در طرح، از پلیمرهای با طول عمر بالا استفاده شده باشد و در آثار ارسال شده از چسبهای با کیفیت بالا استفاده شود.
فراهم بودن امکان بازدید و ارزیابی در هر مرحله از ساخت، عدم استفاده از روشهای پرهزینه و بدون توجیه اقتصادی، قابلیت تجاریسازی و پیشبینی زمان بهرهبرداری از طرح تا یک سال از دیگر شرایط دریافت طرح در این فراخوان به شمار میرود.
طرحهای منتخب از تسهیلات مالی حمایت از تحقیق و توسعه محصولات نانو (رینکست) تا سقف ۲ میلیارد تومان، اعطای گرنت شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیون تومان، امکان استفاده از خدمات تجاریسازی – کریدور فناوری تا بازار نانو (کمک به تهیه طرح کسب و کار، ارائه مشاورههای مالی، طراحی صنعتی و …) و معرفی طرحهای برتر به سرمایهگذاران برخوردار خواهند شد.
ارسال آثار به این فراخوان تا ۱۵ مهرماه جاری تمدید شده است.
انتهای پیام
نظرات