• شنبه / ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: آداب زندگی
  • کد خبر: 1403061005993
  • خبرنگار : 71980

شش سوال بعد از مدرسه که والدین باید از فرزندان بپرسند

شش سوال بعد از مدرسه که والدین باید از فرزندان بپرسند

پرسیدن از کودک در مورد بهترین بخش روزش می‌تواند فوراً گفتگو را به سمتی مثبت سوق دهد. این سوال به کودکان کمک می‌کند تا در مورد آنچه که بیشتر از همه لذت می‌بردند فکر کنند، خواه این یک فعالیت سرگرم کننده، موضوعی که در آن عالی بودند یا یک تعامل دلپذیر با یک دوست باشد.

به گزارش ایسنا، کم کم به فصل مدرسه و حال و هوای تحصیل نزدیک می‌شویم. خیابان‌ها به هنگام صبح و ظهر مملو از دانش‌آموزانی خواهد بود که با شوق به مدرسه می‌روند. به همین بهانه در قالب گزارش‌هایی سریالی به این بخش از موضوعات و دغدغه‌های خانواده می‌پردازیم.

برخی از سوالاتی که هر والدینی باید بعد از مدرسه از فرزندان خود بپرسد چیست؟

وقتی بچه‌ها از مدرسه به خانه باز می‌گردند، تجربیات زیادی دارند که می‌خواهند آنها را به اشتراک بگذارند. والدین این فرصت منحصر به فرد را دارند تا با آنها در ارتباط و تعامل باشند. پرسیدن سؤالات درست نه تنها به والدین کمک می‌کند تا با تجربیات فرزندشان در ارتباط باشند، بلکه فضایی برای ارتباط امن و پیوند عاطفی ایجاد می‌کند. در اینجا 6 سوال بعد از مدرسه وجود دارد که هر پدر و مادری باید از فرزند خود بپرسد تا مکالمات معنادار را تشویق کند.

بهترین مورد امروزت چه بود؟

پرسیدن از کودک در مورد بهترین بخش روزش می‌تواند فوراً گفتگو را به سمتی مثبت سوق دهد. این سوال به کودکان کمک می‌کند تا در مورد آنچه که بیشتر از همه لذت می‌بردند فکر کنند، خواه این یک فعالیت سرگرم کننده، موضوعی که در آن عالی بودند یا یک تعامل دلپذیر با یک دوست باشد. بحث در مورد رویدادهای مثبت می‌تواند خلق و خوی کودک را بهبود بخشد و حس قدردانی را ایجاد کند که برای ایجاد ذهنیت مثبت در کودکان مهم است.
شش سوال بعد از مدرسه که والدین باید از فرزندان بپرسند

امروز چه چیز خوبی توجه‌ات را جلب کرد؟

این سوال کودکان را تشویق می‌کند تا اعمال محبت‌آمیز اطراف خود را مشاهده کرده و قدردانی کنند. کودکان با تمرکز بر محبتی که شاهد آن هستند، از رفتارهای مثبت در محیط خود آگاه‌تر می‌شوند، که می‌تواند آنها را تحت تأثیر قرار دهد تا رفتار مشابهی داشته باشند. بحث در مورد مهربانی و اعمال محبت‌آمیز می‌تواند همدلی و رفتار اجتماعی را در کودکان تقویت کند و آنها را بیشتر درگیر اعمال مهربانانه کند.

آن چیزی که دوست داشتی امروز متفاوت انجامش می‌دادی چیست؟

تشویق کودکان به فکر کردن در مورد آنچه که دوست دارند تغییر دهند یا انجام دهند به آنها کمک می‌کند تا مهارت‌های خود اندیشی و حل مسئله را توسعه دهند. این سوال به آنها اجازه می‌دهد تا در نظر بگیرند که چگونه می‌توانند اقدامات یا تصمیمات آینده را بهبود بخشند. خود اندیشی به کودکان کمک می‌کند تا از تجربیات خود بیاموزند و ذهنیت رشد را تقویت می‌کند، جایی که آنها چالش‌ها را به عنوان فرصت‌هایی برای یادگیری می‌بینند تا شکست.

جالب‌ترین چیزی که امروز دیدی چه بوده؟

کودکان اغلب در طول روز لحظاتی جالب توجه یا هیجان‌انگیز را تجربه می‌کنند. پرسیدن در مورد جالب‌ترین چیزهایی که دیده‌اند یا انجام داده‌اند به آنها این امکان را می‌دهد که آن لحظات را با شما به اشتراک بگذارند و باعث می‌شود احساس ارزشمندی و درک شدن کنند. به اشتراک گذاشتن تجربیات هیجان‌انگیز با دیگران می‌تواند احساس شادی را افزایش داده و تقویت کند.

چه کسی امروز باعث لبخندت شد؟

خنده بخش مهمی از روز کودک است که به رفاه و شادی کلی آنها کمک می‌کند. پرسیدن در مورد اینکه چه چیزی باعث خنده آنها شده است به برجسته کردن لحظات شاد در روز کمک می‌کند و همچنین می‌تواند بینشی در مورد تعاملات اجتماعی آنها به شما بدهد. درک اینکه چه کسی یا چه چیزی باعث خنده فرزندمان شده است می‌تواند دریچه‌ای به روابط دوستانه و حس شوخ طبعی آنها باشد. همچنین فراموش نکنید که بپرسید چه چیزی آنها را در آن روز ناراحت کرده است. گاهی اوقات این اتفاق می‌افتد که کودک ممکن است به طور فعال قسمت‌های منفی روز را بیان نکند، از این رو به آن یادآوری کوچک نیاز دارد.

آیا چیزی هست که فردا منتظرش باشی؟

تمرکز بر آینده و چیزهایی که فرزندانمان در مورد آن هیجان‌زده هستند، می‌تواند به آنها کمک کند تا روز را با یک نکته مثبت به پایان برسانند. این سوال آن‌ها را تشویق می‌کند تا در مورد رویدادها یا فعالیت‌های آینده با اشتیاق و انتظار فکر کنند. ایجاد انتظارات مثبت برای آینده به کودکان کمک می‌کند تا با انگیزه بوده و درگیر فعالیت‌های روزانه خود باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۶-۱۸ ۰۷:۰۳

والدین ما فقط این سوال می پرسن از بچه ها!! معلم باهات چطور بود اگه خوب نبود بریم فردا پیش مدیر حسابشو برسیم

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۱۸ ۱۲:۱۵

من خودم والدین هستم هیچ وقت همچین سوالی نمی پرسم. خود بچه ها میان از معلمشون میگن.