• سه‌شنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403060603221
  • خبرنگار : 30147

شهردار شهرآباد تشریح کرد

تنگناهای مالی دامنگیر دروازه جاده ولایت

تنگناهای مالی دامنگیر دروازه جاده ولایت

ایسنا/خراسان رضوی شهردار شهرآباد گفت: بر اساس مستندات متقن و تاریخی، بخش شهرآباد به عنوان دروازه جاده ولایت و مسیر عبور امام‌رضا(ع) از مرو به نیشابور است.

علی نجفی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مدیریت شهری شهرآباد طی سال‌های اخیر علیرغم تمامی تنگناهای مالی با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که تاکنون داشته توانسته قدم‌های بسیار مثبتی را در راستای عمران، آبادانی و پیشرفت این منطقه با جمعیتی حدود ۳۰۰۰ نفر بردارد.

وی احداث مجتمع فرهنگی اداری شهرداری را به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های شهر شهرآباد دانست و افزود: کلنگ احداث مجتمع بزرگ فرهنگی ـ اداری شهرداری شهرآباد با۱۸۰۰ متر زیربنا، بهمن ۱۴۰۰ در ورودی شرقی شهر به زمین زده شد.

شهردار شهرآباد با بیان اینکه اکنون این پروژه با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی به مرحله سفت‌کاری داخلی رسیده و امیدواریم در دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد، افزود: برای اینکه شهرآباد بتواند آمادگی میزبانی از برنامه‌های فرهنگی هنری را داشته باشد در این مجتمع سالن آمفی تئاتر مجهز به۱۸۰ صندلی و امکانات روز سمعی و بصری تدارک دیده شده است.

شهردار شهرآباد میزان اعتبار این مجتمع را ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: تجهیز شهرداری به ماشین‌آلات عمرانی خدماتی با۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار از دیگر اقدامات انجام شده بوده است.

وی وجود ماشین‌آلات و تجهیزات عمرانی خدماتی را برای تسریع در روند کارها و پروژه‌ها و خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به مردم بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: شهرداری شهرآباد طی سال‌های اخیر در راستای ارتقای ناوگان ماشین آلات عمرانی خود توانست نسبت به تهیه ماشین‌آلاتی از جمله لودر، کمپرسی، غلطک، بیل بکهو، نیسان کمپرسی و دیگر تجهیزات با همکاری سازمان شهرداری‌های کشور و همچنین سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان‌رضوی اقدام کند.

نجفی در ادامه با اشاره به آسفالت ۲۵۰ هزار مترمربع معابر شهرآباد، گفت: با تلاش‌های صورت گرفته طی چند سال اخیر بالغ بر۲۵۰ هزار مترمربع خیابان‌های اصلی شهرآباد آسفالت شده است.

تنگناهای مالی دامنگیر دروازه جاده ولایت

شهردار شهرآباد احداث فاز اول ساماندهی ورودی شرقی شهر را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: شهرآباد دروازه جاده ولایت است، به همین منظور عملیات ساماندهی ورودی شرقی شهر از سال ۱۳۹۸شروع و مراحل آن با سرعت پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه تاکنون بالغ بر۵۰ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده است، ابراز امیدواری کرد این طرح موجب تحول در چهره ورودی شهر شهرآباد شود.

نجفی همچنین یکی از مهم‌ترین اقدامات دیگر شهرداری شهرآباد را آغاز عملیات اجرایی فاز اول ساماندهی گلزار شهدای این شهر عنوان کرد و افزود: با توجه به حضور بسیاری از شهروندان در این مکان و از سویی وجود نواقص و کاستی‌ها، شهرداری اقدام به سنگ‌فرش اطراف قبور اموات و همسان‌سازی قبور در مرحله اول و نصب صندلی و تأمین روشنایی گلزار در فاز دوم نمود که با اعتبار۴۰ میلیارد ریال به سرانجام رسید.

شهردار شهرآباد همچنین از آغاز نهضت سنگ‌فرش‌ معابر خبر داد و تصریح کرد: بیش از 5000 مترمربع از معابر شهرآباد طی سال‌های اخیر سنگ‌فرش و موزائیک فرش شده که این اقدام کم‌نظیر چهره شهر را عوض کرده است.

وی افزود: هر جایی که نیاز به همراهی شهرداری بوده دریغ نشده و در سال‌های اخیر بالغ بر۱۰ کوچه بن‌بست کانیو و جدول‌گذاری و از نعمت آسفالت و یا سنگ‌فرش بهره‌مند شده‌اند.

نجفی احداث زمین چمن مصنوعی در شهر را اقدامی حائز اهمیت در بخش ورزش برای نوجوانان و جوانان این منطقه دانست و افزود: این پروژه در حاشیه خیابان امام‌حسین(ع) با همکاری اداره ورزش و جوانان و اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد ریال اجرا شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهرآباد به عنوان اولین شهر در منطقه ترشیز اقدام به اجرا و نصب طرح کدپستی و پلاک هوشمند با صرف اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد ریال کرده است، گفت: با اجرای این طرح شهروندان به راحتی می‌توانند مرسولات پستی خود را درب منزل دریافت کنند.

شهردار شهرآباد همچنین از احداث کمربندی رسالت از مزار شهدای گمنام تا مزار شهدای شهر خبر داد و گفت: این طرح مهم با همراهی مالکین و مساعدت ویژه بسیج سازندگی سپاه امام رضا انجام شده است.

وی افزود: با اجرای آسفالت و زیرسازی بیش از ۴۰ هزار مترمربع معابر طرح مزار تا مزار تحول بزرگی در این منطقه رقم زده شد.

نجفی در ادامه احداث بوستان شهدای گمنام، اجرای یادمان شهدای گمنام شهرآباد، احداث بلوار شهدای گمنام به عنوان قرارگاه فرهنگی بخش شهرآباد، احداث میدان شهدا، احداث کمربندی رسالت به عنوان حلقه اتصال سه نقطه فرهنگی مذهبی شهر از شهدای گمنام تا گلزار شهدا به سمت آستانه امام‌زاده سیدمحمد(ع)، برگزاری یادواره‌های شهدا، ساماندهی گلزار شهدا در دو فاز روشنایی و سنگ‌فرش قبور و نیز آسفالت محدوده گلزار، نصب المان‌های مختلف با مضمون رشادت، احداث میدان شهید هژبری، نصب و اکران تابلوهای شهدا و... را از جمله فعالیت‌های فرهنگی شهرداری شهرآباد در حوزه ایثار و شهادت دانست.

وی در پایان افزود: آنچه گفته شد تنها بخشی از زحمات مجموعه همکاران ما در شهرداری و شورای‌اسلامی شهرآباد بوده است، بدون شک همچنان در این مسیر با قدرت بیشتر به خدمت‌رسانی همشهریان و مردم فهیم و قدرشناس شهرآباد ادامه خواهیم داد.

براساس موافقت وزیران عضو کمیسیون سیاسی و دفاعی دولت بنا به پیشنهاد وزارت کشور، روستای «شهرآباد»، مرکز بخش شهرآباد شهرستان بردسکن در سال ۱۳۸۸ به شهر ارتقا یافت.

شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و سه شهر «بردسکن، شهرآباد و انابد» و ۷۳ روستای بالای ۲۰ خانوار در فاصله ۷۵ کیلومتری کاشمر و در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد، مرکز استان خراسان رضوی قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha