• دوشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403060502743
  • منبع : قوه قضاییه

مدرسه تابستانی مالکیت فکری ایران- وایپو ۲۰۲۴ برگزار شد

مدرسه تابستانی مالکیت فکری ایران- وایپو ۲۰۲۴ برگزار شد

مدرسه تابستانی مالکیت فکری ایران- وایپو ۲۰۲۴ برای سومین سال پیاپی مردادماه در مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و با همکاری سازمان جهانی مالکیت فکری برگزار شد.

به گزارش ایسنا، سیامک اسلامی رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اظهار کرد: تعداد ۹۲ فراگیر شامل ۸۲ نفر از متخصصان دستگاه­های اجرایی و پارک­های علم و فناوری و دانشجویان داخل کشور و ۱۰ نفر شرکت­ کننده بین­ المللی از کشورهای انگلستان، کانادا، لیتوانی، هند و پاکستان در مدرسه تابستانی مالکیت فکری که در مردادماه برگزار شد، حضور داشتند و جدیدترین دستاوردهای مالکیت فکری طی دو هفته به آنان ارائه شد.

وی افزود: برگزاری شایسته مدرسه تابستانی مالکیت فکری در دو سال گذشته موجب شد تا سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) مجوز برگزاری مدرسه ۲۰۲۴ در ایران را صادر کند.

اسلامی با اشاره به اینکه این مدرسه بین ­المللی، منطبق با استانداردهای آموزشی آکادمی وایپو و سرفصل­های آن مشتمل بر ۷ بخش و ۲۸ عنوان آموزشی بود، اظهار کرد: موضوعاتی مانند «اختراعات و نوآوری»، «کپی‌رایت و حقوق مرتبط»، «چشم ­انداز بین­ المللی علائم تجاری و برندها»، «مالکیت فکری در کسب و کار»، «چالش‌های جهانی مالکیت فکری»، «ضمانت اجرای حقوق مالکیت فکری»، «استثنائات، محدودیت‌ها و انعطاف‌پذیری‌های پتنت»، «کپی‌رایت وحقوق مرتبط» در این مدرسه ارائه شد.

رئیس مرکز مالکیت فکری سازمان ثبت در ادامه افزود: «مسائل نوظهور در محیط دیجیتال»، «نام‌های دامنه اینترنتی»، «حمایت از نام‌های کشورها»، «منابع ژنتیکی و دانش سنتی و فرهنگ فولکلور»، «ارزش‌گذاری و مدیریت دارایی­‌های فکری»، «انتقال تکنولوژی و قرارداد لیسانس»، «مذاکرات مالکیت فکری»، «حمایت از اسرار تجاری»، «طرح‌های صنعتی»، «نشانه‌های جغرافیایی و ارتقای تولید ملی»، «حمایت از گونه‌های گیاهی»، «مالکیت فکری و بهداشت عمومی»، «حقوق مالکیت فکری و سیاست رقابتی»، «مسائل مالکیت فکری و امنیت غذایی» و «روش‌های جایگزین حل اختلاف و پیشگیری از تخلفات» از دیگر موارد ارائه شده در مدرسه تابستانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ بود.

اسلامی تصریح کرد: مباحث مدرسه تابستانی توسط اساتید بین ­المللی مالکیت فکری به زبان انگلیسی تدریس شد و برگزاری مستمر این دوره­های معتبر، علاوه بر تقویت ارتباط میان بخش­های اجرایی و آکادمیک و غنای محیط مالکیت فکری کشور، تأثیر مثبتی بر جایگاه جهانی کشورمان در حوزه مالکیت فکری دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha