• جمعه / ۲ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403060200591
  • منبع : وزارت کشور

معاون استاندار تهران اعلام کرد

بررسی ۱۲ پرونده درباره درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در استان تهران

بررسی ۱۲ پرونده درباره درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در استان تهران

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از بررسی و تعیین تکلیف ۱۲ پرونده در کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی این استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، میرمحمد غراوی از برگزاری چهارمین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران با حضور جبرائیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، یدالله مظاهری مدیر امور اراضی استان تهران، غلام عباس بازگشت معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و سایر اعضا خبر داد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: در این نشست ۱۲ فقره پرونده در مورد درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

غراوی عنوان کرد: پرونده های مورد بررسی مربوط به شهرستان های شهریار، فیروزکوه، ری، پردیس، دماوند و ورامین بودکه به منظور اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیرکشاورزی در این جلسه بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در هر استان بر عهده کمیسیونی مرکب از رئیس سازمان جهاد کشاورزی، ‌مدیر امور اراضی، رئیس سازمان مسکن و شهرسازی، مدیرکل حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۳۵

در دماوند آبسرد سیدآباد جابون گیلاوند همه کشاورزی بود برای کشاورزی مناسب بود اما همه ویلا سازی شده مافیای زمین خوار در دستگاه های دولتی اما دشت مشا آب هوای طوفانی خیلی سرد کشاورزی نمیشه انجام داد بجای آبسرد مشا برای ویلا سازی مناسب بود نه آبسرد

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۴۳

در دماوند مخصوصا در دشت زیبای مشا از قدیم هوا ی منطقه خیلی خیلی سرد بود کشاورزان با مشکل مواجه می شوند دشت مشا وقط مناسب ویلا سازی هست نه باغ ونه کشاورزی مسولین دماوند با منطقه مشا لجبازی میکنن حتی مردم دماوند مسولین دماوند مشا را نابود می‌کنند

avatar
۱۴۰۳-۰۶-۰۳ ۱۶:۴۰

لطفاً تکلیف زمین های جهاد کشاورزی استان در حسین آباد مراء را هم مشخص کنید، زمینی که با هزار و یک امید 30 سال پیش به اعضاء تعاونی جهاد واگذار شده هنوز بلاتکلیف است چرا؟