به گزارش ایسنا، عبدالکریم حسینزاده با حضور در سالنهای مختلف این نمایشگاه و دیدار با وزیر میراث فرهنگی و گردشگری کشور با مدیران و فعالان صنعت گردشگری در استانهای مختلف گفتوگو کرد و مشکلات آنها را جویا شد.
معاون رئیس جمهور از ظرفیتهای گردشگری در غرفه استانهای فارس، اصفهان، کردستان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، گیلان، قم، خوزستان، تهران، خراسان رضوی، لرستان، آذربایجان غربی، زنجان، اردبیل، هلدینگ گردشگری سازمان تامین اجتماعی(هگتا)، کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران و چند مجموعه و استان دیگر بازدید و با مدیران و معاونان کل میراث فرهنگی و گردشگری ملاقات داشت.
حسین زاده ضمن بازدید از محصولات و خدمات فرهنگی، زیرساختها و مقاصد گردشگری، صنایع دستی و مراسمات اقوام مختلف حاضر در این رویداد، پای درد دل فعالان گردشگری، صاحبان امکان و بوم گردیها نشست و درباره رفع چالشهای آنها صحبت کرد.
وی همچنین در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه دولت جهت استفاده از ظرفیتهای وزارت گردشگری، وزارت کار و رفاه و هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی، تأکید کرد که معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری نیز آمادگی دارد بخشی از مسئولیتها و فعالیتهای سیاست گذاری و تولیت حوزه گردشگری روستایی و استانها را عهده دار شود.
معاون رئیس جمهور با یادآوری مشکلات مختلف فعالان صنعت و خدمات گردشگری به ویژه بوم گردی در کشور اظهار کرد: وجود نگاه سیاست زده در گردشگری و بوم گردی استان های مرزی، کمبود تسهیلات مالی و محدودیت وامهای کم بهره، عمده مشکل سرمایه گذاران در این عرصه است که ما تلاش میکنیم صدای این مجموعهها در دولت باشیم و با تمام توان در زمینه تأمین مالی و تسهیلات از استانها حمایت خواهیم کرد.
وی گفت: ظرفیت روستایی و تولید محصولات صنایع دستی در صنعت گردشگری کشور هنوز دچار خلاء است. معاونت توسعه روستایی تلاش میکند سبد گردشگری را با مجموعهای از خوشهها و زنجیرههای به هم پیوند خورده، تقویت و راهبری کند تا یک تجارت اثرگذار در عرصه روستایی ایجاد شود.
حسین زاده تصریح کرد: معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری به عنوان نهادی فرابخشی باید تمام بخشهای متفاوت دولتی از جمله وزارتخانهها را در ریل همکاری و مشارکت با بخش خصوصی قرار دهد تا سرمایه گذاری توریسم و رونق اقتصادی روستاها شکل بگیرد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در بخشی از بازدید خود از نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران ضمن شنیدن نظرات فعالان گردشگری بر لزوم حمایت از توسعه گردشگری و اقتصاد پایدار در مناطق روستایی و استانها تاکید و خاطرنشان کرد: از همه فرصت های زنده و پویا و موجود در روستاهای کشور حمایت مادی و معنوی خواهد شد تا هدف اقتصاد روستایی پایدار و بی نیاز از ردیفهای اعتباری کلان محقق شود.
وی افزود: نمایشگاه های گردشگری نه تنها به معرفی ظرفیت های توریسم کشور کمک می کنند بلکه فرصت استثنایی برای جذب سرمایه گذاری و تحقق توسعه پایدار در مناطق روستایی را هم تأمین میکنند.
حسین زاده یادآور شد: ایران ظرفیت بسیار زیادی در حوزه گردشگری دارد؛ اما در زمینه درآمدزایی از این صنعت، هنوز در ردههای پایین قرار داریم و امیدواریم با برپایی نمایشگاههای بین المللی گردشگری این ظرفیت احیا شده و زمینه جذب سرمایه گذار فراهم شود.
بر اساس گزارش اداره کل ارتباطات و رسانه معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، معاون رییس جمهور همچنین متذکر شد که بسیاری از ظرفیت های گردشگری کشور در روستاها قرار دارند؛ اگر زنجیرههای متعدد کشاورزی، ثروت زایی، گردشگری، صنایع و معادن کنار هم قرار گیرند هم افزایی خوبی برای توسعه روستاها اتفاق خواهد افتاد.
انتهای پیام
نظرات