به گزارش ایسنا؛ آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمهمتمرکز) سال ۱۴۰۳با حضور حدود ۱۵۱ هزار داوطلب برگزار شد که از این تعداد بیش از ۱۲۵هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شدند و اسامی پذیرفتهشدگان پس از طی مرحله دوم آزمون در دانشگاهها شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی اعلام شده است.
متقاضیانی که هم در ردیف پذیرفتهشدگان یکی از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفتهشدگان یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار میگیرند توجه داشته باشند که منحصراً میتوانند در یکی از کدرشتهمحلهای قبولی ثبتنام کنند و به عبارتی مجاز به ثبتنام در هر دو محل قبولی نیستند.
متقاضیانی که اسامی آنها به عنوان پذیرفتهشدگان نهایی هر یک از کدرشته محلهای تحصیلی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی اعلام شده است، لازم است از روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ماه برای اطلاع از تاریخ و مدارک ثبتنام به درگاه اطلاعرسانی دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی خود و پذیرفتهشدگان رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی نیز از روز سه شنبه ۳۰ مرداد ماه برای اطلاع از تاریخ، مدارک و نحوه ثبت نام در مراکز قبولی به سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغالتحصیلی دانشگاه آزاد مراجعه کنند.
ثبتنام منحصراً در تاریخهای اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارک اعلام شده صورت میپذیرد و عدم اقدام پذیرفتهشدگان در تاریخ یا تاریخهای تعیین شده برای ثبتنام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد و به پذیرفتهشدگان توصیه میشود اطلاعیه مندرج در درگاه اطلاعرسانی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود را به دقت مطالعه کنند.
برای متقاضیان واجد شرایط حدود یک هفته بعد از اعلام نتایج، کارنامه نهایی حاوی اطلاعات لازم، نمره آزمون، نمره مصاحبه، حدنصاب نمره اعلام شده از طرف دانشگاه، رتبه متقاضی و آخرین رتبه پذیرفتهشده در هریک از کدرشته محلهای معرفی شده برای مصاحبه در سهمیه مربوط تنظیم و از طریق درگاه اطلاعرسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور قابل دسترسی خواهد بود.
* پذیرفتهشدگان دانشگاه آزاد اسلامی
داوطلبانی که هم در ردیف پذیرفتهشدگان یکی از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفتهشدگان یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار میگیرند توجه داشته باشند که منحصراً میتوانند در یکی از کدرشتهمحلهای قبولی ثبتنام کنند و به عبارتی مجاز به ثبتنام در هر دو محل قبولی نیستند؛ در غیر این صورت مطابق ضوابط با آنها رفتار خواهد شد.
*مدارک لازم برای ثبتنام:
۱- اصل و یک نسخه تصویر مدارک کارشناسی و کارشناسیارشد یا دکتری حرفهای مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد یا دکتری حرفهای قید شده است.
۱-۱- پذیرفتهشدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسیارشد (فوقلیسانس) یا دکتری حرفهای نیستند، لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مذکور را با محتوی فرم ذیل این اطلاعیه تکمیل و پس از تأیید موسسه محل تحصیل، در زمان ثبتنام به موسسه محل قبولی ارائه کنند.
۲-۱- براساس مصوبه جلسه ۵۴۸ به تاریخ ۱۳۸۳/۰۷/۲۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد مدارک تحصیلی صادر شده توسط مدیریت یکی از حوزههای علمیه قم و خراسان، فضلا و طلاب حوزههای علمیه که براساس مدرک صادر شده، دوره سطح ۳ را گذراندهاند یا تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۳۱فارغالتحصیل می شوند، باید تصویر مدرک فراغت از تحصیل خود را که توسط مدیریت حوزههای علمیه صادر شده است در اختیار داشته باشند. لازم به ذکر است این دسته از پذیرفته شدگان، مشروط به گذراندن دروس پیشنیاز به تشخیص گروه آموزشی هستند.
۳-۱- دارندگان مدارک تحصیلی معادل باید حائز شرایط «آییننامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمونهای ورودی مقاطع بالاتر» مصوبه جلسه ۸۴۵ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که طی بخشنامه شماره ۲/۷۷۶۳۳ به تاریخ ۹۲/۵/۲۸ توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به تمامی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغ شده، باشند. آن عده از دارندگان مدارک معادل که قبل از تاریخ ابلاغ مصوبه جلسه شماره ۴۳۲ به تاریخ ۱۳۷۷/۹/۳شورای عالی انقلاب فرهنگی (مبنی بر ممنوعیت برگزاری دورههای معادل) در دورههای معادل پذیرفته شدهاند، در شمول این مصوبه قرار می گیرند.
۴-۱- براساس مصوبه جلسه ۷۷۱ به تاریخ ۹۴/۰۸/۲۶و نامه شماره ۹۹/۵۷۱۴/دش به تاریخ ۱۳۹۹/۴/۳۰شورای عالی انقلاب فرهنگی، همه دارندگان مدرک معادل که طی سالهای ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دورههای مذکور راه یافتهاند، حسب مورد از تسهیلات مصوبه شماره ۲/۷۷۶۳۳ به تاریخ ۹۲/۵/۲۸برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی بالاتر برخوردار می شوند.
۲- اصل و تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.
۳- عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری (به تعداد اعلام شده توسط دانشگاه محل قبولی).
۴- ارائه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه آنها را با توجه به بند «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه ۱۷ و ۱۸ دفترچه راهنمای ثبتنام و شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری«Ph.D» (نیمهمتمرکز) سال ۱۴۰۳ مشخص کند (برای برادران).
۵- داوطلبانی که با استفاده از سهمیه ایثارگران (بنیاد شهید و امور ایثارگران) و یا رزمندگان پذیرفته شدهاند، در زمان ثبتنام، ملزم به ارائه تأییدیه سهمیه قبولی نیستند و ملاک عمل برای ثبتنام، همان عنوان درج شده در فایل اطلاعات ارسالی به دانشگاه ها است.
*یادآویهای مهم
۱- ثبتنام منحصراً در تاریخهای اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارک اعلام شده صورت میپذیرد و عدم اقدام پذیرفتهشدگان در تاریخ یا تاریخهای تعیین شده برای ثبتنام به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد.
۲- به پذیرفتهشدگان توصیه می شود اطلاعیه مندرج در درگاه اطلاعرسانی دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل قبولی خود را به دقت مطالعه کنند.
۳- در هر مرحله از ثبتنام و هنگام تحصیل، چنانچه مشخص شود داوطلب حقایق را کتمان نموده یا اطلاعات غلطی ارائه داده و واجد شرایط نیست، قبولی وی باطل شده و طبق مقررات با وی رفتار خواهد شد.
۴- به اطلاع همه داوطلبان کدرشتهمحلهای مربوط به دانشگاه علوم انتظامی امین میرساند باتوجه به اعلام دانشگاه مذکور و طولانی شدن زمان مصاحبه داوطلبان، در هیچ یک از کدرشتهمحلهای دانشگاه یاد شده، اعلام نتیجهای در این مرحله صورت نمی گیرد. به عبارت دیگر اسامی پذیرفتهشدگان نهائی این دانشگاه، پس از وصول نمره مصاحبه داوطلبان از سوی دانشگاه و گزینش نهائی متعاقباً اعلام خواهد شد.
۵- برای داوطلبانی که حداقل در یک کد رشته محل جهت انجام مصاحبه به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی معرفی شده اند، حدود یک هفته بعد از اعلام نتیجه، کارنامه نهایی حاوی اطلاعات لازم، نمره آزمون، نمره مصاحبه، حدنصاب نمره اعلام شده از سوی دانشگاه، رتبه متقاضی و آخرین رتبه پذیرفتهشده در هریک از کدرشته محلهای معرفی شده برای مصاحبه در سهمیه مربوط تنظیم و از طریق درگاه اطلاعرسانی این سازمان قابل دسترسی خواهد بود.
۶- از آنجائیکه تغییر گرایش و انتقال پذیرفتهشدگان دورههای دکتری «Ph.D» امکانپذیر نبوده و اصولاً بررسی این امور نیز به عهده این سازمان نیست، لذا درخواستهای داوطلبان در این خصوص قابل بررسی نخواهد بود.
انتهای پیام
نظرات