• یکشنبه / ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404011004417
  • خبرنگار : 71475

رسانه عبری: تل‌آویو پیشنهاد میانجیگران را رد کرده است 

رسانه عبری: تل‌آویو پیشنهاد میانجیگران را رد کرده است 

رسانه‌های عبری گزارش دادند تل‌آویو پیشنهاد جایگزینی را برای آتش‌بس در نوار غزه و تبادل اسرا ارائه کرده و این بدان معناست که با پیشنهاد میانجیگران موافقت نکرده است.

به گزارش ایسنا، این منابع اعلام کردند رژیم صهیونیستی در پیشنهاد خود به جای ۵ پنج اسیر پیشنهادی از سوی مصر، خواستار آزادی ۱۰ اسیر اسرائیلی نزد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شده است.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت شامگاه شنبه به نقل از برخی منابع آگاه عنوان کرد، رژیم صهیونیستی امیدوار به دستیابی به توافق آتش‌بس پیش از عید پسح یهودیان (۱۲ الی ۲۰ آوریل ۲۰۲۵) است.

به گفته منابع، رژیم صهیونیستی بر آزادی ۱۰ زندانی اسرائیلی در غزه به جای ۵ اسیر طبق آنچه در پیشنهاد مصر مطرح شده اصرار دارد.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی روز شنبه اعلام کرد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم رایزنی‌هایی را در پی پیشنهادی که از میانجیگران دریافت کرد انجام داد.

این منبع افزود: نتانیاهو پاسخ جایگزینی برای پیشنهادی که تل‌آویو از میانجیگران دریافت کرده است ارائه داد. 

همچنین تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، ارائه پیشنهاد جایگزین از سوی رژیم صهیونیستی بدان معناست که با پیشنهاد میانجیگران موافقت نکرده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد: به رغم اینکه اسرائیل بر آزادی ۱۰ اسیر پافشاری دارد، به گفته میانجیگران پیشرفت‌هایی صورت گرفته است.

این شبکه افزود: به نظر می‌رسد راه حل میانه‌ای وجود دارد.

پیش از این رسانه‌های عربی و بین‌المللی گزارش کردند که مصر و قطر پیشنهادی را برای آتش‌بس ارائه کردند که شامل آغاز مرحله دوم توافق آتش‌بس بعد از گذشت یک دوره زمانی می‌شود.

همچنین «خلیل الحیه» رئیس جنبش حماس در غزه شامگاه شنبه از موافقت این جنبش با پیشنهاد جدیدی که از مصر و قطر دریافت کرده خبر داد و ابراز امیدواری کرد که رژیم صهیونیستی در اجرای این توافق کارشکنی نکند.

مرحله نخست توافق تبادل اسرا و آتش‌بس در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ با میانجی‌گری مصر و قطر و با حمایت آمریکا آغاز شد و ابتدای مارس جاری به پایان رسید.

طبق گزارش رسانه‌های اسرائیلی حماس به بندهای توافق پایبند بوده، اما نتانیاهو آغاز مرحله دوم را به دلیل فشارهایی از حزب راست افراطی در داخل ائتلاف حاکم نپذیرفته است.

بنا بر ارزیابی‌ها، ۵۹ اسیر صهیونیست در نوار غزه تحت بازداشت هستند که از این میان ۲۴ اسیر در قید حیات است. اما تل‌آویو بیش از ۲۵۰۰ اسیر فلسطینی را در شرایطی گروگان گرفته که سازمان‌های حقوقی بشری آن را سخت و ناگوار توصیف کرده‌اند و سوءرفتارهای تل آویو شامل شکنجه، بدرفتاری و سهل انگاری پزشکی می‌شود و به شهادت شماری از فلسطینی ها انجامیده است.

رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ جنگ خود علیه نوار غزه را ادامه می‌دهد و تاکنون بیش از ۱۶۴ هزار فلسطینی مجروح و شهید و بیش از ۱۴ هزار تن دیگر مفقود شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha