دکتر عباس آذرهمایون شنبه ۲۷ مرداد ماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در هر بیمارستان یک پرستار سفیر اهدای عضو است، افزود: وقتی بیماری دچار مرگ مغزی میشود و هیچ امیدی به بهبودی او نیست، طی صحبت با خانواده بیمار آنها را به این امر خدا پسندانه تشویق میکنیم.
وی با اشاره به اینکه تاکنون تعداد قابل توجهی از خانوادههای این بیماران برای اهدا عضو قانع شدند، بیان کرد: حدود ۳۰ هزار بیمار در سطح کشور منتظر دریافت اعضای اهدایی از سوی بیماران مرگ مغزی هستند این در حالیست که در طول روز بهطور میانگین هر دو ساعت یک نفر از این بیماران فوت میکند.
آذرهمایون ایجاد قطعه نامآوران در آرامستان بهشت هاجر ملایر توسط شهرداری و برگزاری همایش سالانه اهدا کنندگان عضو و تجلیل از خانوادههای آنان را دو اقدام در راستای اشاعه فرهنگ اهدا عضو برشمرد.
رئیس مجمع خیرین سلامت ملایر تاکید کرد: مجمع خیرین سلامت با همکاری شهرداری و شورای شهر قطعه مجزایی را در بهشت هاجر ملایر برای بیماران اهداکننده عضو در نظر گرفته و تمام هزینههای کفن و دفن با کمک شهرداری و شورا رایگان است همچنین با نصب بنر و در مراسم مختلف از خانوادههای اهداکننده عضو تجلیل میشود.
آذرهمایون از در دست احداث بودن پارک «نفس» با هدف تجلیل از اهداکنندگان عضو و فرهنگسازی در این زمینه با پیگیری مجمع خیرین سلامت در محل جاده سلامت شهر ملایر واقع در بلوار شهید سلیمانی با همکاری شهرداری خبر داد.
برگزاری جشنواره غذا در اواسط شهریور ماه
وی همچنین از برپایی هر ساله جشنواره غذا به کمک بانوان خیر مجمع خبر داد و گفت: مواد اولیه غذاها یا توسط بانوان خیر و یا با کمک مجمع تهیه میشود و صفر تا صد طبخ و فروش غذا با بانوان است.
آذرهمایون با بیان اینکه درآمد حاصل از فروش غذاها در اختیار واحد مددکاری قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: این درآمد برای درمان بیماران نیازمند صعب الاعلاج و سرطانی هزینه میشود.
وی درآمد حاصل از فروش غذاها در جشنواره سال گذشته مجمع را ۵۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: پنجمین جشنواره غذا در ۱۴ شهریور ماه با ۶۰ غرفه برگزار خواهد شد.
آذرهمایون در ادامه مجمع خیرین سلامت شهرستان ملایر را نهادی مردمی، غیردولتی و غیرسیاسی خواند که با همت خیرین این مجمع، روز به روز شاهد ورود تجهیزات پزشکی به شهرستان هستیم و گفت: اقدامات خیرین مجمع و همت بالای آنان، خدمترسانی را قویتر، عوارض را کمتر، سرعت بهبودی بیماران را افزایش و مدت بستری را کاهش میدهد.
وی با بیان اینکه میزان بودجه تخصیص یافته به حوزه بهداشت و درمان شهرستان برای خرید و ورود این تجهیزات به بیمارستانها کافی نیست، افزود: اگر تجهیزات نباشد پزشک متخصص یا فوق تخصصی هم جذب نمیشود و مردم مجبورند برای درمان و ارائه خدمات درمانی به مرکز استان یا شهرهای دیگر مراجعه کنند.
آذرهمایون به همت بالای خیرین این مجمع در اجرا و تکمیل پروژههای درمانی و خرید تجهیزات پزشکی اشاره و تصریح کرد: هدف اصلی مجمع خیرین، تشویق و ترغیب مردم خیر برای سرمایهگذاری در حوزه بهداشت و درمان است.
وی با بیان اینکه واحد مددکاری مجمع از کارشناسان خبره، درد آشنای شهر و دارای سابقه کار در بخش مددکاری بهزیستی تشکیل شده است، گفت: این واحد بیماران نیازمند سرطانی و صعبالاعلاج را شناسایی میکند و مجمع با پرداخت وام بلاعوض تا سقف پنج میلیون تومان و وام قرض الحسنه تا سقف ۲۰ میلیون تومان به این بیماران، در روند درمانی و بهبودی به آنان کمک میکند.
رئیس مجمع خیرین سلامت ملایر ادامه داد: تغذیه بیماران سرطانی و صعبالاعلاج در درمان آنها موثر است بنابراین سبدهای کالا را در مناسبتهای مختلف تهیه و بین بیماران توزیع میکنیم.
آذرهمایون از امانت دادن تجهیزات پزشکی از جمله تخت، ساکشن، دستگاه اکسیژن ساز، تشک مواج و ... به بیماران نیازمند خبر داد و افزود: کمیته پرستاری از همکاران داوطلب پرستار تشکیل شده که به منازل مراجعه و نسبت به تعویض پانسمان و تزریق آمپول و سرم این بیماران اقدام می کنند.
وی ساخت بخش دیالیز، CCU، ICU، اورژانس بیمارستان مهر، اورژانس بیمارستان دکتر غرضی، ساختمان اداری بیمارستان دکتر غرضی و چند پایگاه فوریتهای پزشکی و بازسازی برخی از مراکز بهداشتی را از جمله پروژههای خیرساز شهرستان برشمرد.
دو پروژه خیرساز درمانی در حال احداث هستند
آذرهمایون ساختمان آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) و همراه سرای بیمارستان امام حسین را دو پروژه خیرساز در حال احداث شهرستان دانست و افزود: با توجه به اینکه بیمارستان امام حسین(ع) مرکز تصادفات است و همراهان بیماران برای اسکان مشکل دارند، به همت خیرین ساخت ۱۰ سویت برای همراهان بیمار را در این بیمارستان آغاز کردیم.
انتهای پیام
نظرات