• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404010602535
  • خبرنگار : 50037

مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان خبرداد

افزایش ۱۲ درصدی بازدید گردشگران از آرامگاه بوعلی سینا

افزایش ۱۲ درصدی بازدید گردشگران از آرامگاه بوعلی سینا

ایسنا/همدان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان از افزایش بازدید ۱۲ درصدی گردشگران از آرامگاه بوعلی سینا نسبت به سال گذشته خبر داد.

محسن معصوم علیزاده، چهارشنبه ۶ فروردین در ستاد خدمات سفر استان همدان، گفت: از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا پنجم فروردین ۱۴۰۴ بیش از ۲۶۳ هزار گردشگر از اماکن و جاذبه‌ها در سطح استان بازدید کردند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه آرامگاه بوعلی‌سینا از ابتدای شروع تعطیلات نوروز در رتبه دوم بازدید گردشگران استان همدان بوده، افزود: از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا پنجم فروردین ۲۱ هزار و ۸۷۳ گردشگر از آرامگاه بوعلی بازدید داشته‌اند که ۳۸۴۶ نفر مربوط به روز گذشته است. 

وی در ادامه گفت: غار علیصدر با بازدید ۴۰ هزار و ۲۹۸ نفری در همین مدت همچنان در صدر جدول آمار بازدیدها قرار دارد، که نسبت به سال گذشته با افزایش ۳۰ درصدی حضور گردشگر همراه بوده است. 

معصوم علیزاده تصریح کرد: آرامگاه باباطاهر با ۱۸ هزار و ۱۹۸ ، موزه هگمتانه با ۱۳ هزار و ۷۳۸ و باغ موزه دفاع مقدس با ۳۲۹۰ بازدید به ترتیب در رتبه‌های سوم تا پنجم لیست آمار بازدید گردشگران در سطح استان قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha