به گزارش ایسنا، ﺷﯿﻮهﻫﺎی جذب پژوهشگر پسادکتری آزمایشگاه ملی ماده چگال به قرار زﯾﺮ است:
* ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺑﻨﯿﺎد ﻣﻠﯽ ﻧﺨﺒﮕﺎن و فدراسیون سرآمدان علمی ایران (۲ محقق) (حداکثر ۵ سال از پایان فارغالتحصیلی در دوره دکتری گذشته باشد.)
* ﺣﻤﺎﯾﺖ ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻋﻠﻤﯽ، ﻓﻨﺎوری و اقتصاد دانشبنیان رﯾﺎﺳﺖ ﺟﻤﻬﻮری در ﻗﺎﻟﺐ ﻃﺮح ﻫﻤﮑﺎری ﺑﺎ ﻣﺘﺨﺼﺼﺎن و ﻓﺎرغاﻟﺘﺤﺼﯿلان داﻧﺸﮕﺎههای ﺧﺎرج از ﮐﺸﻮر ( ۱-۲ محقق)
* ﺗﺼﻮﯾﺐ ﭘﺮوژه ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ در آزمایشگاه ملی ماده چگال پژوهشگاه دانشهای بنیادی (۲ محقق)
هدف این دوره بررسی روشهای جدید دادهمحور برای تسریع در مراحل اولیه کشف اعضای جدید خانواده مواد دوبعدی برای پر کردن شکاف بین کشف مواد تا سنتز و کاربردهای تجاری- عملی در زمینههای مربوط به ذخیرهسازی انرژی تولید انرژی و کاربردهای اپتیکی- الکترونیکی و سنسوری است.
مشخصات نامزد مورد نظر بر اساس صلاحیتها، دانش و مهارتها عبارتند از: «دکتری در فیزیک، شیمی، مواد، الکترونیک، مهندسی شیمی، بیوفیزیک یا موارد مشابه»، «سابقه انتشار مقالات در رشتههای مرتبط (با تاکید بر مقالات سه سال گذشته)»، «تجربه آزمایشگاهی»، «تجربه در زمینه سنتز مواد دو بعدی و مشخصهیابی آنها» و «تجربه در تکنیکهای ساخت».
مهارتهای مطلوب برای این دوره عبارتند از: «تجربه در زمینه روشهای مشخصهیابی بر مبنای رئولوژی»، «تجربه در مدلسازی محاسباتی»، «مهارتهای ارتباط کلامی و نوشتاری»، «توانایی ابتکار عمل و حل مساله» و «توانایی کار در یک محیط تیمی چند رشتهای».
زمینههای کاری برای این دوره عبارتند از: «فیزیک ماده چگال تجربی»، «ژنوم مواد»، «مواد دو بعدی»، «مواد کاربردی جدید با تکیه بر کاربردهای آنها در زمینه ذخیرهسازی انرژی»، «اپتیک کوانتومی»، «نانو مواد»، «مهندسی سطح»، «فیزیک محاسباتی.
زمان شروع این دوره؛ شروع فوری، یک ساله و قابل تمدید تا یک الی دو سال است.
متقاضیان میتوانند مدارک خود را از جمله «شرح حال علمی(CV)»، «نامه علاقهمندی(Motivation Letter)»، «شرح عنوان تحقیقاتی(Statement of Research)» و فهرست تمام مقالات را به پست الکترونیکی cmnl@ipm.ir ارسال کنند. همچنین در عنوان ایمیل ارسالی، نام خود و عنوان Postdoc-Data-Driven 2D Materials Engineering را درج کنند.
به نقل از ستاد نانو و میکرو، انتخاب بر اساس اصالت و کیفیت پیشنهاد تحقیق و همچنین دستاوردهای پژوهشی انجام خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات