• سه‌شنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ / ۲۰:۳۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403052316024
  • خبرنگار : 50084

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی:

باید فضا و محیط ورزشی سالم و ایمن باشد

باید فضا و محیط ورزشی سالم و ایمن باشد

ایسنا/خراسان رضوی محمود قربانیار گفت: سلامت و ایمنی جامعه موضوعی با اهمیت بالا است و باید همواره سلامت و ایمنی محیط‌های ورزشی رصد شود.

محمود قربانیار، معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان در خصوص هدف از نظارت و بازررسی از اماکن ورزشی، اظهار کرد: در اولین مرحله باید تقدیر کرد از تمامی افرادی که تصمیم می‌گیرند با سرمایه گزاری در حوزه ورزش به افزایش سرانه ورزشی و همچنین سلامت جامعه کمک می‌کنند.

وی افزود: ما مطمئن هستیم قشری که به اصلاح ورزشی معتقد هستند و در این زمینه فعالیت دارند تمامی مواردی که باید رعایت شود را مد نظر قرار می‌دهند، اما در چنین فضایی هستند افرادی که روح و سلامت ورزش را درک نکردند و به دنبال سوء استفاده و منفعت اقتصادی هستند.

قربانیار ادامه داد: در حقیقت هدف ما از بازرسی و نظارت بر باشگاه جلوگیری از فعالیت سودجویان است.

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان گفت: نباید بگذاریم فضا خراب شود، شور و اشتیاقی که در جامعه وجود دارد و در سال‌های گذشته بیشتر هم شده سرمایه ارزشمندی است.

وی تصریح کرد: ما در بازرسی نگاه قهری نداریم و دنبال همکاری و اصلاح هستیم و اما رعایت مواردی در ایمنی و استاندارد محیط، جلوگیری از فروش مواد غیر مجاز و ارائه خدمات مطلوب مورد تاکید ما است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، قربانیار افزود: دستگاه قضایی، اماکن عمومی، ستاد امر معروف و نهی از منکر و همچنین تعزیرات و حکومتی با همکاری موثر خود کمک شایانی به حفظ و صیانت از سلامت محیط‌های ورزشی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha