• شنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403051308212
  • خبرنگار : 50250

جهاددانشگاهی خدمات ارزشمندی به کشور داشته است

جهاددانشگاهی خدمات ارزشمندی به کشور داشته است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی، گفت: جهاد دانشگاهی در بیش از چهار دهه گذشته در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، فناوری و نوآوری خدمات ارزشمندی به کشور داشته است.

مسعود ابراهیمی ۱۳ مردادماه در اولین رویداد آموزشی و استارت آپی طرح توسعه زنجیره ارزش راهبردی ماهیان سردآبی کشور به میزبانی اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه اهمیت زنجیره ارزش محصولات تولیدی بر همه روشن است، اظهار کرد: در چهارمحال و بختیاری زنجیره‌های ارزش محصولاتی مانند  بادام و ماهیان سردآبی به توسعه این محصولات کمک می‌کند.

رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی افزود: جهاد دانشگاهی در بیش از چهار دهه گذشته در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، فناوری و نوآوری خدمات ارزشمندی به کشور داشته است.

وی با بیان اینکه مجموعه رویان از پژوهشگاه‌های تحت نظر جهاددانشگاهی است، گفت: در حال حاضر درمان ناباروری و درمان‌های سلولی در این پژوهشگاه انجام می‌شود و دانش‌های فنی متنوعی در نهاد جهاد دانشگاهی تولید شده و این دانش‌های فنی به ثروت و اشتغال در کشور تبدیل شده است.

ابراهیمی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های بسیاری در چهارمحال و بختیاری برای توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی وجود دارد، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی در حوزه شیلات ورود کرده و اکنون جهاد دانشگاهی در استان بوشهر به حوزه پرورش بچه ماهی ورود کرده است، همچنین تولید واکسن بچه ماهی نیز در همین حوزه انجام شد.

رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی اضافه کرد: تشکیل یک شرکت مشترک در چهارمحال و بختیاری برای تکثیر بچه ماهی مقاوم در دستور کار قرار گرفته است تا تلفات در مزارع پرورش ماهی کاهش پیدا کند، آمادگی داریم این دانش فنی را در اختیار بخش خصوصی قرار دهیم، کما اینکه این کار نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت بخش دولتی است.

وی با اشاره به قانون اعتبار مالیاتی، توضیح داد: بخش خصوصی می‌تواند تا سقف ۲۰ درصد از مالیات پرداختی خود را برای انجام طرح‌های تحقیقاتی در اختیار دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان و پژوهشگاه‌ها قرار دهد، نتایج این تحقیقات ارزش افزوده شرکت را بالا خواهد برد.

ابراهیمی عنوان کرد: یکی از برنامه‌های جهاد دانشگاهی جذب ۳۰۰۰ میلیارد تومان منابع مالی از سمت بخش خصوصی برای تجاری‌سازی دانش‌های فنی ارائه شده از سوی این نهاد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha