ابراهیم نعیمی، پنجشنبه، ۱۱ مرداد ماه، در آیین افتتاحیه نخستین دوره مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، افزود: شناخت مزاج، تغذیه، راه و رسم درست زیستن و مهارتهای زندگی توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان آموزش داده نمیشود و آنها را در آینده با مشکل مواجه خواهد کرد.
وی ادامه داد: سازمان امور دانشجویان با نگاه مسئولیت پذیری وارد توانمندسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر شده و دانشجویان باید از مهارت برخوردار باشند تا از طریق آن به درآمدزایی خوبی دست یابند.
سید فردین تقی زاده، مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان وزارت علوم هم در این مراسم اظهار کرد: قابلیتهای دانشگاه هنر اسلامی تبریز ناشناخته مانده است.
وی ادامه داد: گستردگی کارگاههای این دانشگاه در هیچ دانشگاه دیگری وجود ندارد و عمده فارغ التحصیلان این دانشگاه به عنوان فرد صاحب ایده و شغل مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه یکی از خلاءهای بدنه دانشجویی اشتغال است، افزود: کسب مهارت بین دانشجویان یک ضرورت به شمار میرود و در سالهای اخیر برنامههای متنوعی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شده و رویکرد ما توانمندسازی این دانشجویان است.
سجاد پاکزاد، رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز با بیان اینکه این دانشگاه یکی از چهار دانشگاه تخصصی هنر کشور و تنها دانشگاه هنر اسلامی است، گفت: هنر، پیچیده و چند وجهی است و دشمنان از این ابزار برای هجمه فرهنگی استفاده میکنند.
وی افزود: همه ما مدیون ایثارگران و جانبازانی هستیم که جان خود را در راستای آرمانهای انقلاب و امام فدا کردهاند.
انتهای پیام
نظرات