• یکشنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۳ / ۲۰:۳۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403050704379
  • منبع : ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

امکان‌سنجی ساخت دستگاه جذب کربن از اتمسفر با کمک گرافن

امکان‌سنجی ساخت دستگاه جذب کربن از اتمسفر با کمک گرافن

شرکت هایدال (Haydale) بعد از انجام یک کار امکان‌سنجی روی جذب کربن با کمک فناوری گرافن، نتایج مثبت و دلگرم‌کننده‌ای را به دست آورده است. این شرکت به دنبال ارائه فناوری به دام‌اندازی کربن با کمک گرافن عامل‌دار شده با پلاسما است.

به گزارش ایسنا، هایدال با شرکت کربن کپچر (Carbon Capture) که به تازگی در فلوریدا راه‌اندازی شده، برای انجام یک مطالعه امکان‌سنجی وارد همکاری مشترک شده است. هدف از این کار امکان‌سنجی برای ساخت و تحویل نمونه اولیه دستگاهی است که با استفاده از گرافن فعال شده با پلاسمای اختصاصی هایدال، می‌تواند کربن را به دام بی‌اندازد. چنین فناوری قادر است دی‌اکسیدکربن را از اتمسفر خارج کند و در یک محیط مشخص آن را ذخیره نماید. نتایج اولیه در این مطالعه امکان‌سنجی نشان می‌دهد که گرافن هایدال ممکن است قادر به جذب دی‌اکسید کربن باشد.

این مطالعه امکان‌سنجی مبتنی بر تخصص هایدال در مهندسی شیمی و عامل‌دار کردن گرافن با پلاسما است. هر دوی این شرکت‌ها قصد دارند این برنامه را بیشتر توسعه دهند تا اطمینان حاصل کنند که آیا ممکن است برای کمک به مبارزه با تغییرات آب و هوایی آن را تجاری‌سازی کرد یا خیر. تخصص هایدال در مواد نانو، به ویژه در گرافن عامل دار، به کارایی و اثربخشی فرآیند جذب کربن کمک می‌کند.

پیش‌بینی می‌شود که بازار جهانی جذب و ذخیره‌سازی کربن در دهه آینده رشد قابل‌توجهی داشته باشد، که ناشی از افزایش مقررات زیست‌محیطی و نیاز فوری به رسیدگی به تغییرات آب و هوایی است. اگر عملکرد این فناوری در مقیاس بزرگتر اثبات شود، کار هایدال با کربن کپچر می‌تواند هایدال را به عنوان یک تامین‌کننده کلیدی برای این بازار رو به رشد معرفی کند و فرصت‌های رشد قابل توجه جدیدی را برای هایدال ایجاد نماید.

کیت برادبنت، مدیر عامل هایدال اظهار داشت: «ما از مشارکت در این ابتکار پیشگامانه هیجان‌زده هستیم. فرآیند عامل‌دار کردن با پلاسما می‌تواند پیشرفت‌هایی در بخش استفاده از گرافن در جذب کربن را ایجاد کند. »

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha