علیمحمد نادرخانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بیشترین تعداد انشعابات غیرمجاز کشف شده به ترتیب مربوط به شهرهای زنجان، ابهر و قیدار است.
وی افزود: این میزان کشف و شناسایی انشعاب غیرمجاز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۵ درصد کاهش داشته است که برای عبور موفق از تابستان به زودی مانور شناسایی انشعابات غیرمجاز در سرتاسر استان آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت آبفا استان زنجان بیان کرد: پیشبینی میشود ۹ هزار انشعاب غیرمجاز در استان وجود داشته باشد که طبق هدفگذاری انجام شده امسال ۴هزار فقره از این انشعابات جمع آوری خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: انشعابات غیرمجاز بیشتر در مناطق روستایی و فعالیتهای آببری همچون آبیاری باغ و باغچه مورد استفاده قرار یرد.
این مسئول تاکید کرد: انشعاب غیرمجاز عدالت در توزیع آب را تحت تاثیر قرار داده و آبرسانی به سایر مشترکان را با اخلال جدی مواجه میکند.
نادرخانی یادآور شد: حدود دو درصد از کل انشعابات استان را غیرمجازها به خود اختصاص دادهاند که بیش از ۱۰ درصد از کل تولید آب در این بخش هدر میرود.
وی تصریح کرد: میزان آب مصرفی در بخش انشعابات غیرمجاز، جزو هدررفتهای ظاهری است که در کنار خرابی کنتورهای آب و تجهیزات اندازهگیری بخشی از هدررفت را به خود اختصاص میدهد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: امسال ۱۹ هزار دستگاه کنتور خراب در استان وجود دارد که بیش از ۱۵۰۰ دستگاه تعویض شده است.
او با اشاره به این نکته که قانونگذار اختیارات مناسبی جهت جریمه و برخورد با متخلفان در حوزه انشعابات غیرمجاز در اختیار شرکتهای آبفا گذاشته است، گفت: در عین حال سیاستهای تشویقی برای خوداظهاری مشترکان در تبدل انشعابات غیرمجاز به مجاز در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام
نظرات