• دوشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1403050100212
  • منبع : بازار

اگر نام کسب‌وکارتان را در این فهرست می‌بینید، امضای دیجیتال را جدی بگیرید

اگر نام کسب‌وکارتان را در این فهرست می‌بینید، امضای دیجیتال را جدی بگیرید

دنیا چنان با سرعت حرکت می‌کند که فرصت نداریم لحظه‌ای به پشت سرمان نگاه کنیم. در چنین شرایطی نگهداری از یک کسب‌وکار بسیار سخت و پر استرس خواهد بود. در گزارشی که امروز با بررسی گروه‌های مختلف کاری ارائه کرده‌ایم، به ۵ دسته از کسب‌وکارها رسیده‌ایم که زمان کوچشان به‌سوی یک فناوری خاص فرا رسیده است؛ بنابراین اگر جزو یکی از این ۵ دسته هستید و قصد دارید در آینده جایگاهی درخور کسب کنید (یا به‌عبارت‌دیگر، اگر قصد تغییر مسیر ندارید!)، ابزاری به اسم امضای دیجیتال را جدی بگیرید.

زمان تغییر ۵ دسته از کسب‌وکارهای کوچک فرا رسیده است

به گزارش ایسنا به نقل از فراشناسا، ازآنجایی‌که فناوری به یکباره تغییر نمی‌کند، تقریباً همه ما اطلاع داریم که امضای دیجیتال چیست. لیکن جهت ارائه صحیح، لازم است بدانیم که امضای دیجیتال نوعی خاص از امضای الکترونیک و غیر قابل جعل است. به‌عبارت‌دیگر، این امضا در بررسی ذاتی‌اش، از امضای خیس یا سنتی به‌یقین برتر است. بستر قانونی آن در ایران و جهان نیز فراهم است و به همین دلیل است که حرکت ۵ دسته کسب‌وکار از امروز آغاز شده.

فراشناسا، مرجع خدمات eKYC

امضای دیجیتال محصول صنعت eKYC یا electronic Know Your Customer است که در کنار بسیاری از راه‌حل‌های جامع دیگر برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ به کار گرفته می‌شود. در واقع این خدمات همان بستر امنی هستند که بر پایه آن‌ها سایر کسب‌وکارها می‌توانند خدمات اختصاصی‌شان را در فضای مجازی به‌راحتی ارائه دهند.

اگر نام کسب‌وکارتان را در این فهرست می‌بینید، امضای دیجیتال را جدی بگیرید

در ایران، فراشناسا بزرگ‌ترین ارائه‌دهنده خدمات eKYC است که برای کسب‌وکارهای مختلف در ابعاد مختلف راه‌حل‌های جامع و مطمئن عرضه می‌کند. از جمله این خدمات، امضای دیجیتال فراشناسا است که در بستر قانونی و مطابق برنامه‌های دولت در اختیار کسب‌وکارها و افراد قرار می‌گیرد تا آحاد جامعه بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند.

در کدام یک از ۵ دسته زیر هستید؟

لطفاً بررسی کنید و ببینید که کسب‌وکار شما در کدام یک از ۵ دسته زیر قرار می‌گیرد. برای شفاف‌بودن موضوع، در هر دسته تعدادی از مشاغل را مثال زده‌ایم.

۱. مشاغلی که بر تعامل با مشتری تأکید دارند

ماهیت یک قرارداد این است که شما را در نوع خاصی از تعامل با طرف مقابلتان قرار می‌دهد؛ بنابراین مشاغلی که بر تعامل با مشتری تأکید دارند، از مزایای امضای دیجیتال بهره زیادی می‌برند.

  • کسب‌وکارهای تجارت الکترونیک (e-commerce)
  • آژانس‌های بازاریابی و تبلیغات
  • شرکت‌های مشاور

کسب‌وکارهای تجارت الکترونیک (به‌خصوص آن‌هایی که به‌صورت B2B کار می‌کنند) و انواع آژانس‌های تبلیغاتی و مشاوره‌ای می‌توانند با استفاده از امضای دیجیتال، به‌صورت الکترونیکی پیشنهادها و قراردادها را امضا کرده و از گردش کار روان و کارآمد اطمینان حاصل کنند. به‌خصوص شرکت‌هایی که خدماتشان را از طریق یک داشبورد یا پنل به مشتری ارائه می‌کنند می‌توانند از این فناوری بهره بسیار ببرند.

۲. مشاغل متکی به قرارداد

امضای اسناد و قراردادهای الکترونیکی اولین کارکرد و هدف فناوری امضای دیجیتال است و بدیهی است که کسب‌وکارهای متکی بر قرارداد اولین گروهی هستند که تحول را آغاز می‌کنند.

  • شرکت‌های حقوقی و مشاوران حقوقی
  • فریلنسرها و پیمانکاران مستقل
  • آژانس‌های املاک و مستغلات

امضای دیجیتال روند قانونی تأیید سند را ساده‌تر و یکپارچگی آن را تضمین می‌کند. حفاظت از طرفین معامله و اجتناب از اختلاف جزو مزایای آن است. به‌عنوان یک نشانه از حرکت این کسب‌وکارها، در نظر بگیرید که امروزه تقریباً تمامی آژانس‌های املاک، از طریق پلتفرم‌های انتشار آگهی فعالیت می‌کنند.

۳. مشاغلی که با اسناد مالی سروکار دارند

در میان تمامی اسناد و کارها، نمی‌توان منکر اهمیت آن‌هایی که با مسائل مالی سروکار دارند، شد. به همین دلیل مشاغلی که با اسناد مالی سروکار دارند، در ردیف دوم کسب‌وکارهایی هستند که بایستی از همین امروز به فکر تغییروتحول دیجیتال خود باشند.

  • شرکت‌های حسابداری
  • مشاوران مالی
  • آژانس‌های بیمه

به کمک امضای دیجیتال می‌توان اسناد مالیاتی، صورت‌حساب‌ها، گزارش‌های مالی، صدور بیمه‌نامه، رسیدگی به مطالبات و بسیاری از خدمات دیگر را به‌صورت الکترونیکی با مشتریان پیش برد. با این کار می‌توانید اعتماد را تقویت و ارتباطات را ساده کنید.

۴. کسب‌وکارهای غیرمتمرکز

کسب‌وکارهایی که از نظر جغرافیایی غیرمتمرکز هستند؛ به‌عبارت‌دیگر، ارتباطشان با مشتریان یا با کارمندان از راه دور صورت می‌پذیرد، از امضای دیجیتال می‌توانند به‌خوبی استفاده کنند.

  • آژانس‌های فریلنسر
  • مشاغل وارداتی/صادراتی

شرکت‌های خلاقیت محور مثل آژانس‌های تبلیغاتی، بازاریابی دیجیتال و… می‌توانند به کمک امضای دیجیتال، فضای قراردادی خود را مستحکم و معتبر ارائه دهند. همین مسئله دررابطه‌با کارمندان راه دور نیز صادق است. در واقع می‌توان گفت امضای دیجیتال فرصت بین‌المللی شدن را در اختیار تمام شرکت‌ها می‌گذارد، مسئله‌ای که در گذشته صرفاً محدود به سازمان‌های بزرگ بود.

۵. مشاغلی که اطلاعات حساس را مدیریت می‌کنند

اگرچه اسناد مالی یکی از مهم‌ترین انواع سندها هستند، لیکن زمانی که در ابعاد سازمانی نگاه می‌کنیم، اطلاعات حساس زیادی را می‌توانیم ببینیم که نیازمند چهارچوب امن هستند. لذا در پایان این فهرست، شرکت‌های مرتبط با مدیریت اطلاعات حساس مد نظر هستند.

ارائه‌دهندگان خدمات پزشکی و درمانی

شرکت‌های امنیت داده

برای مثال، کسب‌وکارهای حوزه مراقبت‌های بهداشتی می‌توانند با استفاده از امضای دیجیتال برای اسناد و نسخه‌های پزشکی از حریم خصوصی بیمار اطمینان حاصل کنند؛ یا کسب‌وکارهای فعال در زمینه امنیت داده‌ها، می‌توانند قراردادهای عدم افشا (NDA) و سایر اسناد محرمانه را با مشتریان به‌صورت الکترونیکی امضا و کاملاً ایمن نگهداری کنند.

اگر جزو این کسب‌وکارها بودید…

شرح مفصلی از کاربردهای امضای دیجیتال آماده شده تا کسب‌وکارها بتوانند مسیر پیشِ روی خود را بهتر و شفاف‌تر مشاهده کنند. واضح است که کاربرد امضای دیجیتال یا سایر خدمات eKYC لزوماً محدود به کسب‌وکارهای مذکور نیست و در آینده نزدیک شاهد حرکت سایر صنایع به‌سوی بهره‌گیری از روش‌های دیجیتال خواهیم بود.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha