محمد حسین زاده، امروز (۳۱ تیر) در نشست هماهنگی مسئولین کمیتههای استعدادیابی هیاتهای ورزشی استان، با اشاره به فعالیت ۵۳ هیات ورزشی درکرمانشاه، اظهارکرد: متاسفانه برخی از هیاتهای ورزشی کرمانشاه بیبرنامه بوده و تمام فعالیت آنها توسط چند نفر کادر اجرایی انجام میشود و تشکیلات خاصی ندارند.
وی با تاکید براینکه همه هیاتهای ورزشی باید تشکیلات خود را تکمیل کنند، افزود: در این راستا، طرح ساماندهی هیاتهای ورزشی را آغاز کردهایم و هر هیات موظف است یک تشکیلات کامل در چارچوب آیین نامهها داشته باشد.
معاون ورزش استان اضافه کرد: همه هیاتهای ورزشی مکلف شدهاند تا کمیتههای مختلف خود همچون آموزش، استعدادیابی، روابط عمومی، نایب رئیس بانوان و ... را فعال کنند.
وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه هیاتهای ورزشی پیشروان اصلی توسعه ورزش در هر استان هستند، لذا تمرکز ویژهای روی فعالیتهای آنها گذاشتهایم تا به صورت منسجم و برنامه ریزی شده در حوزه ورزش خصوصاً ورزش قهرمانی رو به جلو حرکت کنیم.
حسین زاده در ادامه لازمه توسعه ورزش قهرمانی را در استان فعال شدن کمیتههای استعدادیابی در هیاتهای ورزشی عنوان کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر برخی از هیاتهای ورزشی فاقد کمیتههای استعدادیابی هستند و همین مسئله باعث شده تا در آن رشتهها موفقیت چندانی نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه به همه هیاتهای ورزشی تاکید شده تا کمیتههای استعدادیابی خود را فعال کنند، افزود: با فعال شدن کمیتههای استعدادیابی قدم بعدی آموزش مسئولین این کمیتهها برای انجام استعدادیابیهای علمی است، چراکه امروزه ورزش دنیا به صورت علمی پیش میرود.
معاون ورزش استان اضافه کرد: در استعدادیابی علمی، هشت مرحله شامل شناسایی، ارزیابی، انتخاب، پرورش، نظارت، توسعه، انتقال و موفقیت استعداد وجود دارد که روی سه مرحله سنی یعنی کودکی، نوجوانی و جوانی اجرایی میشود.
وی از همه هیاتهای ورزشی استان خواست تا یک بانک اطلاعاتی کامل را شامل ویژگیهای فیزیکی، فنی و روانشناختی از ورزشکاران خود تشکیل دهند تا براساس آن استعدادیابیها و کشف نخبههای ورزشی بهتر اجرایی شود.
حسین زاده با بیان اینکه هر هیاتی بنا به شاخصههای رشتههای زیرمجموعه خود باید یک آیین نامه استعدادیابی تدوین کند، افزود: در این راه ما نیز همراه با هیاتهای ورزشی خواهیم بود و روی فعالیتهای آنها بویژه هیاتهای المپیکی تمرکز خواهیم داشت.
انتهای پیام
نظرات