• دوشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403042516963
  • خبرنگار : 50123

نظارت ۳۴ اکیپ دامپزشکی چهارمحال و بختیاری بر ذبح دام در تاسوعا و عاشورا 

نظارت ۳۴ اکیپ دامپزشکی چهارمحال و بختیاری بر ذبح دام در تاسوعا و عاشورا 

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۴ اکیپ شامل ۱۲ اکیپ ثابت و ۲۲ اکیپ سیار کار نظارت بر ذبح دام قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را برعهده دارند.

محمد اسدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به طرح نظارت بر ذبح نذورات دسته‌های عزاداری،اظهار کرد: این طرح با هدف رعایت نکات بهداشتی و شرعی در کشتارگاه‌ها و مراکز توزیع‌ گوشت انجام می‌شود.

وی افزود: ۳۴ اکیپ شامل ۱۲ اکیپ ثابت و ۲۲ اکیپ سیار با همکاری ۳۰ نفر دکتر دامپزشک، ۳۴ نفر بازرس بهداشتی گوشت و ۱۲ نفر ناظر شرعی در ۱۱ شهرستان استان کار نظارت بر ذبح دام قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را برعهده دارند.
 
اسدی گفت: باتوجه به گرمای هوا و خطر انتقال بیماری‌های مشترک میان انسان و دام، حتی‌الامکان ذبح در کشتارگاه و با نظارت ناظران انجام شود.

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: بهترین زمان استفاده از گوشت ۲۴ ساعت پس از کشتار است، بنابراین پس از کشتار، لاشه گوشت و ضمائم خوراکی مربوطه به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شده و پس از آن استفاده شود.

انتهای پیام 
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha