• دوشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۳ / ۲۲:۰۹
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1403041107483
  • منبع : مطبوعات

مدارا جایز نیست

رای دادن ایرانیان طرفدار گفتمان انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی در دل غرب، بار دیگر از ظرفیت بی‌بدیل هموطنان آگاه و غیور کشورمان در اقصی نقاط جهان پرده برمی‌دارد.

به گزارش ایسنا، وطن امروز در یادداشتی به قلم نوید مومن نوشت: روز جمعه لندن، استکهلم، کپنهاگ و دیگر شهرهای اروپا جملگی به مکان تبلور غیرت ایرانیانی تبدیل شدند که به‌رغم وقاحت و شقاوت مزدوران ضدانقلاب در سفارت جمهوری اسلامی ایران حاضر شده و رای خود را در مسیر عزت و  اعتلای ایران‌زمین به صندوق انداختند. نباید در تشریح انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر، به اندازه‌ای غرق در اعداد، ارقام و رفتار نامزدها شویم که حماسه حضور ایرانیان خارج‌نشین، بویژه در کشورهای اروپایی و آمریکا را پای صندوق‌های رای نادیده انگاریم. تصاویر و فیلم‌های منتشرشده، کاملا گویای ایجاد زنجیره متوحشان تروریست منافق و سلطنت‌طلب در مقابل حوزه‌های رای‌گیری در کشورهای اروپایی بود. این انسان‌نمایان بی‌ریشه، کسانی که غیرتمندانه پای صندوق رای حضور پیدا می‌کردند، اعم از مرد و زن و پیر و جوان را با رکیک‌ترین الفاظ و پرتاب اشیای مختلف مورد اهانت قرار می‌دادند و پلیس و نیروهای امنیتی انگلیس، سوئد و دانمارک نیز در کمال خونسردی مجوز هرگونه تعدی و جسارتی را به جیره‌خواران ضدایرانی اعطا کردند! در اینجا ۲ نکته اساسی وجود دارد که لازم است مورد توجه قرار گیرد:

نخست اینکه رای دادن ایرانیان طرفدار گفتمان انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی در دل غرب، بار دیگر از ظرفیت بی‌بدیل هموطنان آگاه و غیور کشورمان در اقصی نقاط جهان پرده برمی‌دارد. بارها عنوان شده است بسیاری از ایرانیان خارج‌نشین که برای تحصیل، مهاجرت و زندگی عادی به کشورهای گوناگون سفر کرده‌اند، سفرای فرهنگی کشورمان محسوب می‌شوند و باید نسبت به آنها، نگاهی فرصت‌محور و افتخارآمیز داشت. در جریان بروز اغتشاشات گسترده سال ۱۴۰۱، جریان ضدانقلاب نهایت تلاش خود را جهت تبدیل دیاسپورای ایرانی به یک کلونی ضداسلامی و ضدارزشی به کار بست. با این حال حتی در نقطه اوج اغتشاشات و زمانی که ربع پهلوی و مصی علی‌نژاد و چندین مطرب و بازیگر فیلم‌های مستهجن با یکدیگر در راستای تیشه زدن به ریشه ستبر ایران اسلامی همپیمان شده بودند، بسیاری از ایرانیان خارج‌نشین فریب آنها را نخوردند. کار به جایی رسید که در سالگرد اغتشاشات سال ۱۴۰۱، بسیاری از میتینگ‌ها و سیرک‌های تبلیغاتی ضدانقلاب به دلیل کم‌رمقی و بی‌رونقی از سوی برگزارکنندگان آنها لغو شد. به جرات می‌توان گفت میلیون‌ها ایرانی خارج‌نشین، از رفتار و رویکرد گروه‌های ضدانقلاب تنفر دارند و حضور آنها در کشورهای اروپایی و آمریکا را در تزاحم با سبک زندگی عادی و روزمره خود به عنوان یک ایرانی معتقد به بسیاری از ثوابت و ارزش‌های اجتماعی و هنجارهای اخلاقی قلمداد می‌کنند. 

دوم اینکه وزارت امور خارجه کشورمان به عنوان دستگاه دیپلماسی، باید از لحاظ حقوقی دستگاه‌های امنیتی و دولت‌های غربی را وادار به پاسخگویی نسبت به اهانت به شهروندان ایرانی غیورمان کند. از مهره‌های ذلیل و پلید جریان ضدانقلاب انتظار دیگری جز این وقاحت و بی‌شرمی نیست اما بدون شک بستر این ماجرا را نهادهای رسمی قدرت و دستگاه‌های اطلاعاتی غرب مهیا می‌سازند. شواهد و مستندات موجود نشان می‌دهد پلیس انگلیس و سوئد، نه تنها در مقابل توهین گروه‌های ضدانقلاب (از فحاشی و پرتاب اشیا گرفته تا ضرب و جرح برخی رای‌دهندگان ایرانی توسط مهره‌های ضد انقلاب) ممانعت به عمل نیاورده‌اند، بلکه هر گونه پاسخ و واکنشی از سوی هموطنان غیورمان را مصداق اهانت به دموکراسی و آزادی قلمداد می‌کردند! انفعال دستگاه دیپلماسی ما در دفاع از حقوق این شهروندان باغیرت به هیچ عنوان قابل قبول نیست. طی سال‌های گذشته و اخیر بارها به سفارتخانه‌های ما در خاک کشورهای اروپایی تعرض شده و حتی برخی دیپلمات‌ها و کارمندان محلی ما مورد ضرب و جرح یا هتک حرمت کلامی قرار گرفته‌اند اما واکنش پلیس و نیروهای امنیتی غرب در قبال این رفتارها، چیزی جز سکوت و همراهی نبوده است. براستی اگر چنین اتفاقی در مقابل یکی از سفارتخانه‌های اروپایی در شمال تهران می‌افتاد، آیا سیاستمداران دولتی و رسانه‌های غربی اعم از یورونیوز، دویچه‌وله، خبرگزاری فرانسه و بی‌بی‌سی در قبال آن سکوت می‌کردند؟! صیانت از حقوق ایرانیان وطن‌پرست واقعی  در سرتاسر جهان، بویژه ایرانیانی که قلب آنها برای صلابت و اقتدار کشورمان می‌تپد، وظیفه دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی کشورمان است. در این مسیر باید از همه ظرفیت‌ها و ابزارهای اقناعی و حتی تنبیهی خود استفاده کرده و عواقب عدم پایبندی دستگاه‌های رسمی و غیررسمی قدرت در غرب نسبت به امنیت و عزت شهروندان‌مان در آن سوی مرزها را به دولت‌های اروپایی یادآوری کنیم. تجربه نشان داده است مدارا با دولت‌های اروپایی در این باره، آنها را نسبت به تکرار رفتارها و پر و بال دادن بیشتر به منافقین کوردل و سلطنت‌طلبان متوهم و بی‌اصالت جری‌تر می‌سازد. مصالحه و مدارا در اینجا تحت هیچ عنوانی جایز نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha