علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: در پی شهادت مظلومانه رئیسجمهور، جناب آقای دکتر رئیسی، انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری پیش روی ماست. بدون هیچ تردیدی، انتخابات و حق انتخاب کردن، چه در انتخاب غیرمستقیم رهبری، چه انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و چه انتخاب رئیسجمهور، موهبت بیبدیل انقلاب اسلامی و میراث ماندگار امام راحل برای مشارکت آحاد ملت در سرنوشت خویش است. این گوهر گرانبها به آسانی به دست نیامده است که به آسانی آن را از دست بدهیم. لذا کمترین کاری که میتوانیم انجام دهیم، مشارکت در انتخابات و تشویق دیگران به حضور در پای صندوقهاست.
وی با بیان اینکه اقتدار ملی با کاهش مشارکت خدشه دار خواهد شد، بیان کرد: بالاخره در میان نامزدهای تأیید شده میتوانید یک نفر را که با ایدهها و سلایق شما بیشتر نزدیک است انتخاب کنید. دوم اینکه باید بدانیم عدم حضور به نوعی مخالفت با مردمسالاری و موافقت با روشهای استبدادی، از جمله قبول استبداد اقلیت بر اکثریت است. سوم اینکه فکر نکنیم اگر ما در انتخابات شرکت نکردیم اتفاق خاصی رخ خواهد داد. نتیجه عدم مشارکت ما انتخاب رئیسجمهوری خواهد بود که از پشتوانه مردمی لازم برخوردار نیست و در نتیجه همیشه در تصمیمگیری و اجرا متزلزل است، ضمن اینکه اقتدار ملی ما نیز خدشهدار میشود.
وی افزود: به فرموده رهبر فرزانه انقلاب، اگر کسی حتی اعتقاد چندانی به نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد، به خاطر ایران و میهن خویش پای در میدان بگذارد و از حق شهروندی و انتخاب خود بهره ببرد. کسانی که با صندوقهای رأی قهر میکنند، در واقع رأی به دیکتاتوری و استبداد میدهند. تصور نشود که عدم رأی یعنی مخالفت با جمهوری اسلامی ایران. این نظام برآمده از سالها مبارزه و آرزو برای تحقق استقلال، آزادی و پیشرفت ایران است.
منتظری بیان کرد: در نتیجه، مهمترین و کوتاهترین مسیر برای تحقق چنین آرمانی مشارکت در یکی از مهمترین رویدادهای سیاسی کشور است. البته اینکه چه کسی به عنوان رئیسجمهور انتخاب میشود مهم است، اما مهمتر از آن شرکت و مشارکت همگان، بهویژه جوانان و دانشگاهیان است. ایران قوی، رئیسجمهوری میخواهد که با پشتوانه آرای بیشتری لباس خدمت بپوشد و برای گسترش عدالت و آبادانی کشور کمر همت ببندد.
وی در پاسخ به سوال ایسنا، مبنی بر اینکه سازمان جهاددانشگاهی از چه کاندیدایی حمایت خواهد کرد، گفت: من فرد مناسبی برای پاسخ به این سؤال نیستم. موضع جهاد را رئیس جهاد دانشگاهی اعلام کرده و میکند. اصولاً جهاددانشگاهی در چارچوب ارزشهای انقلاب به لحاظ سیاسی نهادی متکثر است. اعضای جهاد دانشگاهی همانند آحاد جامعه دارای سلیقههای متفاوتی هستند و طبیعی است که هر یک به عنوان شخص حقیقی و نه به عنوان نهاد جهاد دانشگاهی میتوانند به هر یک از نامزدهای تأیید شده رأی بدهند و از آنها حمایت کنند.
رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی ادامه داد: بالغ بر سی سال است که شعار اصلی ما در جهاد دانشگاهی این است: تبعیت از رهبری و حمایت از دولتها. لذا ضمن احترام به همه سلیقههای موجود در جهاد دانشگاهی، تا آنجا که من اطلاع دارم، موضع جهاد دانشگاهی بر اصل تشویق و ترغیب جامعه، بهویژه دانشجویان و دانشگاهیان، برای حضور پرشور در انتخابات است.
وی افزود: بدیهی است افراد بهعنوان فرد حقیقی میتوانند دارای موضع شخصی خود باشند، منتهی این موضع نباید شائبه طرفداری جهاد دانشگاهی از یک نامزد خاص را القا نماید. به فرموده رهبر انقلاب، جهاد دانشگاهی بسیار ارزشمندتر از آن است که هزینه مواضع سیاسی افراد شود. بدون تردید، اعضای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور به همراه اقشار دانشگاهی و مردم روز انتخابات در پای صندوقهای رأی به عهد خود وفا خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات