مهدی صدری، در حاشیه اختتامیه بازیهای زورخانهای، اظهار کرد: در دهه کرامت میزبان بزرگترین رقابتهای ورزش زورخانهای در کشور ایران و شهر اصفهان شدیم. ورزش زورخانهای نزدیکترین ورزش به خداوند سبحان است و تمام وجنات آن ریشه در هویت مردم ایران دارد.
وی افزود: این ورزش در ظاهر قهرمانی است، ولی در باطن جوانمردی و پهلوانی بوده و تنها ورزشی است که علاوه بر قهرمانی، بُعد پهلوانی نیز در آن بسیار ارزشمند است. ایران طلایهدار این موضوع است و در تمام جهان افراد رشته زورخانهای با کلام رخصت به عنوان یک واژه فارسی وارد میشوند.
او ابراز امیدواری کردکه شمار کشورهای شرکتکننده که هماکنون با ایران ۲۲ کشور هستند رشد ۱۰ برابری داشته باشد تا فرهنگ پهلوانی ما در کشورهای بیشتری تکثیر شود.
محمد یاسر طیبنیا، مدیرعامل شرکت فولادمبارکه نیز در حاشیه این برنامه در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: خلاء جدی ما فرهنگ است و اگر فرهنگ ما ارتقا یابد، خیلی از حوزههای دیگر به دنبال آن بهبود مییابند. اگر حوزه تربیت، آموزش و سبک زندگی اصلاح شود، بسیاری از حوزههای دیگر نیز بهبود مییابد.
وی افزود: هر گاه به این نکته برسیم که رؤسای جمهور تمرکزشان را بر فرهنگ و آموزش و پرورش قرار دهند، آنگاه جامعه ارتقا مییابد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه یادآور شد: ورزش زورخانهای با ابعاد مختلفی که دارد بر فرهنگ اثرگذار است. نیاز داریم بر فرهنگ غنی ایرانی در کنار فرهنگ اسلامی سرمایهگذاری کنیم تا زمینهسازی در مسیر تحول تمام زمینهها فراهم و حاصل شود.
به گزارش ایسنا، نخستین دوره رقابتهای جهانی ورزشهای زورخانهای در اصفهان با قهرمانی ایران به پایان رسید. در پایان این مسابقات که با حضور ایران و ۲۱ کشور خارجی برگزار شد، آذربایجان دوم شد و عراق و تاجیکستان نیز بر سکوی سوم قرار گرفتند.
این مسابقات با حضور ۱۳۰ورزشکار از کشورهای ایران، تاجیکستان، هند، سوریه، لیتوانی، سریلانکا، عراق، بلاروس، لبنان، افغانستان، تانزانیا، فلسطین، جمهوری آذربایجان، اندونزی، لهستان، پاکستان، بوروندی، ازبکستان، نپال، استونی، رواندا و کنیا از پنج شنبه، ۳۱ خرداد ماه به مدت دو روز در سالن پیروزی شهر اصفهان در دو بخش تیمی و انفرادی برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات