• پنجشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403033120983
  • خبرنگار : 30057

بررسی راهکارهای بومی‌سازی کاتالیست‌های صنعت فولاد در تیرماه ۱۴۰۳

بررسی راهکارهای بومی‌سازی کاتالیست‌های صنعت فولاد در تیرماه ۱۴۰۳

بیست و پنجمین دوره آموزشی صنعت کاتالیست در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۹ و ۲۰ تیرماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش های کوشک وزارت نفت با مشارکت مرکز نوآوری و فناوری سروینو و شرکت نفت و گاز سرو برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی مرکز نوآوری و فناوری نفت و گاز، صنعت کاتالیست کشور همواره در مسیر خودکفایی و نوآوری گام برداشته است. در همین راستا، بیست و پنجمین دوره کارگاه های آموزشی کاتالیست های هتروژن با رویکرد کاتالیست‌های فرآیند احیاء مستقیم آهن، فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در این زمینه بین صنعت کاتالیست و صنعت فولاد را فراهم می کند.

این کارگاه آموزشی با تمرکز بر بومی سازی دانش کاتالیست در صنعت فولاد، نوآوری را به عنوان عنصر اصلی خود معرفی می کند. نفت و گاز سرو نیز به عنوان برگزار کننده این رویداد، در سال گذشته با صادرات کاتالیست های استراتژیک به سه کشور جهان، نشان داد که تعهد به نوآوری و رقابت در بازارهای جهانی را در اولویت های اصلی خود قرار داد. در سال گذشته این شرکت دانش بنیان به عنوان برترین شرکت دانش بنیان صادراتی پنج ستاره از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انتخاب شد.

بیست و پنجمین دوره آموزشی صنعت کاتالیست در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۹ و ۲۰ تیرماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های کوشک وزارت نفت با تدریس مهران رضایی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت نفت و گاز یکی از شرکت‌های دانش بنیا و عضو هئیت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و عضو شورای سیاستگذاری مرکز نوآوری و فناوری سروینو برگزار خواهد شد.

مهران رضایی، مدرس این کارگاه، به عنوان برگزیده جایزه ملی بنیاد البرز و جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان (سرآمدان علمی ایران) و مولف کتاب "ریفرمینگ و کاتالیست های نیکل در فرآیند احیا مستقیم آهن" شناخته می شود. حضور این کارشناس در این کارگاه، فرصتی استثنایی برای شرکت کنندگان فراهم می کند تا از دانش و تجربیات ایشان بهره مند شوند.

این کارگاه آموزشی با تمرکز بر نوآوری و بومی سازی دانش کاتالیست، نقش مهمی در ارتقای سطح دانش و مهارت متخصصان این صنعت ایفا خواهد کرد. این امر در نهایت به بهبود کیفیت محصولات، افزایش کارایی و کاهش هزینه های تولید در صنعت فولاد ایران منجر خواهد شد.

با توجه به روند رو به رشد نیاز به کاتالیست در صنایع مختلف، پیش بینی می شود که تقاضا برای دانش و تخصص در این حوزه نیز به طور چشمگیری افزایش یابد. برگزاری این کارگاه های آموزشی و تلاش هایی مانند تاسیس مرکز نوآوری و فناوری سروینو، ایران را در مسیر تبدیل شدن به قطب منطقه ای در زمینه تولید و کاربرد کاتالیست قرار خواهد داد.

بیست و پنجمین کارگاه آموزشی کاتالیست های هتروژن با رویکرد کاتالیست های فرآیند احیا مستقیم آهن، یک رویداد مهم در راستای حرکت ایران به سمت خودکفایی و نوآوری در صنعت فولاد است.

این کارگاه با ارائه آخرین یافته های علمی و تجربیات عملی، به متخصصان این صنعت کمک می کند تا دانش و مهارت خود را ارتقا دهند و نقشی موثر در پیشرفت صنعت فولاد ایران ایفا کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha