سیداحمد خلیلی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به واقع شدن استان زنجان در مسیر ترانزیت غرب به شرق و مرکز و ارتباط با استانهای شمالی و جنوبی کشور و وجود بسترهای اقتصادی مطلوب، لزوم توجه به توسعه و رشد کشاورزی و صنعت استان با وجود معادن مختلف، توجه به راههای استان را برای رونق حمل و نقل و جابهجایی سریع و ایمن کالا و مسافر، نگاه ویژهای را برای ارتقای محورهای آن از سوی مسئولان امر را میطلبد.
وی با بیان اینکه بیش از ۶۰۰ کیلومتر از راههای استان زنجان نیاز به ارتقا به راه اصلی و بزرگراهی دارند، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸۵ کیلومتر این راهها پیمانسپاری شده و در دست اجرا قرار دارند.
سرپرست معاونت مهندسی و ساخت ادارهکل راه و شهرسازی استان زنجان ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی علاوه بر مأموریتهای خود در حوزه مسکن و شهرسازی به دنبال توسعه زیرساختهای حمل و نقل و بالا بردن ایمنی و کیفیت ترابری کشور است.
خلیلی تاکید کرد: وجود شبکههای ارتباط جادهای نقش بسیار مهمی در تحولات اجتماعی، اقتصادی و توسعه کشور دارد.
وی به میزان طول شبکه راههای استان زنجان اشاره کرد و گفت: این استان دارای بیش از ۵۶۰۰ کیلومتر راه بوده که شامل ۲۰۰ کیلومتر آزادراه، ۱۳۰ کیلومتر بزرگراه، ۳۵۰ کیلومتر راه اصلی، ۷۵۰ کیلومتر راه فرعی و بیش از ۴۲۰۰ کیلومتر طول راه روستایی است.
انتهای پیام
نظرات