رضا بنازاده روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: تأمین و برقراری بهبود عملکرد و حصول اطمینان از تداوم کارکرد ایمن تجهیزات مهم و همچنین افزایش طول عمر مفید تجهیزات تولید نیروگاه اتمی بوشهر از اهداف تعمیرات دورهای و جایگزینی سوخت جدید نیروگاه است.
وی افزود: نیروگاه اتمی بوشهر با توان تولید یکهزار مگاوات، از زمان راهاندازی تا قبل از توقف واحد برای تعمیرات دورهای، با رسیدن به مرز تولید ۶۶ میلیارد کیلووات ساعت انرژی الکتریکی، نقش مهمی در تأمین انرژی کشور به ویژه در استانهای جنوبی و کاهش خاموشیها ایفا کرده است.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نیروگاه اتمی بوشهر تصریح کرد: در تابستان سال گذشته این نیروگاه، ۷.۶ میلیارد کیلووات ساعت انرژی الکتریکی تولید کرد که در عبور از پیک تابستانی اثراگذار بوده است.
بنازاده ادامه داد: امسال نیز با هماهنگیهای انجام شده با وزارت نیرو در موعد از پیش طراحی شده، عملیات سوختگذاری و تعمیرات نیروگاه بوشهر آغاز، در موعد مقرر به پایان رسید و به شبکه برق سراسری پیوست.
به گفته وی، نیروگاه اتمی بوشهر از زمان تولید برق تاکنون معادل ۱۰۳.۲ میلیون بشکه نفت خام صرفهجویی و از انتشار نزدیک به ۶۳.۳۹ میلیون تن انواع گازهای آلاینده زیست محیطی جلوگیری کرده است.
بنازاده بیان کرد: این نیروگاه بهصورت کامل توسط متخصصین ایرانی اداره می شود.
نیروگاه اتمی بوشهر به عنوان اولین نیروگاه هستهای ایران از سال ۱۳۹۰ راهاندازی و پس از پایان عملیات سوختگذاری و تعمیرات اساسی در اسفند ۱۳۹۴ به شبکه برق سراسری متصل شد.
انتهای پیام
نظرات