سرهنگ داوود معظمی گودرزی در گفتوگو با ایسنا، در این باره گفت: به تازگی پیامکی برای برخی از شهروندان ارسال شده که در آن ادعا شده که خودروی شهروندان دستور توقیف دریافت کرده و برای رفع توقیف باید به لینک درج شده در انتهای پیام مراجعه کنند. در این پیامک حتی برای طبیعی جلوه دادن موضوع این ادعا نیز طرح شده که پیامک از طریق سامانه راهور ۱۲۰ ارسال شده است.
وی با بیان اینکه ارسال این پیامک با هدف کلاهبرداری و سوءاستفاده سایبری انجام شده و ارتباطی با پلیس ندارد، گفت: لینک مذکور کاربران را یا به صفحات فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی منتقل کرده یا گوشی تلفن همراه آنان را به بدافزارها آلوده می کند. در همین راستا نیز تاکید پلیس فتا این است که شهروندان در صورت دریافت چنین پیامکی به هیچ عنوان بر روی لینک درج شده در آن کلیک نکنند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ همچنین گفت: اگر بنا باشد پیامکی از سوی پلیس برای کاربران ارسال شود، این پیامک با سرشماره پلیس یا عنوان پلیس ارسال می شود. از این رو شهروندان توجه داشته باشند که نه پلیس و نه هیچ دستگاه و ارگان دیگری با سرشماره شخصی پیامکی را برای مردم ارسال نخواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات