فرهاد منصوری، رئیس شبکه دامپزشکی خواف به ایسنا گفت: کشتارگاههای دام متعلق به شهرداریهای شهرهای خواف و سنگان برای خدماتدهی به خیران در روز عید قربان آمادگی دارند، همچنین شهرداریهای ۶ شهر خواف، سنگان، نشتیفان، قاسمآباد، سلامی و سده از توابع شهرستان خواف برای جمعآوری هرچه سریعتر پسماندها از سطح این شهرها آماده خدمترسانی خواهند بود.
وی گفت: برای نظارت بر کشتار دامهای قربانی و پاسخگویی به شهروندان تیمهای ثابت و سیار دامپزشکی، مرکز بهداشت، محیطزیست، شهرداریها در روز عید قربان فعال میشوند.
رئیس شبکه دامپزشکی خواف تأکید کرد: شهروندان ضمن پرهیز از ذبح دامهای بیمار، خسته و مشکوک به بیماری و به خصوص در معابر و مکانهای عمومی حتماً دام را برای کشتار به کشتارگاه ببرند.
منصوری افزود: در زمان ذبح دام و تکه کردن لاشه و توزیع آن حتماً از تجهیزات ایمنی از جمله ماسک و دستکش استفاده کرده و از تماس غیرضروری با لاشه به خصوص توسط کودکان نیز جلوگیری شود.
وی توصیه کرد: در صورتی که شهروندان، دام را در مکانی غیر از کشتارگاه، کشتار میکنند، سعی کنند از پخش شدن خون در محیطهای عمومی پیشگیری کرده و بعد از کشتار نیز خون و ضایعات غیرخوراکی به طور بهداشتی بستهبندی و دفن و یا حذف کنند و شست و شوی محل ذبح دام را کامل انجام دهند.
رئیس شبکه دامپزشکی خواف هشدار داد: لاشه، امعاء و احشاء خوراکی بعد از کشتار باید به مدت ۲۴ ساعت در دمای پیش سرد یخچال (صفر تا چهار درجه) بماند و بعد از سپری شدن زمان یاد شده، لاشه، تکه و توزیع شود.
وی همچنین از شهروندان خواست در صورت داشتن هرگونه پرسش و یا مشکل میتوانند از طریق شماره ۰۵۱۵۴۲۲۲۶۲۲ با شبکه دامپزشکی خواف و یا ناظران مستقر در کشتارگاهها تماس تلفنی بگیرند.
انتهای پیام
نظرات