به گزارش ایسنا، مجید نامجو اعلام کرد: علاقهمندان به برپایی موکب و مسئولان موکبهایی که سالهای گذشته پروانه موکبداری دریافت کردهاند، میتوانند با مراجعه به سامانه موکبداری به نشانی http://mokeb.atabat.org/login نسبت به درخواست صدور پروانه جدید یا تمدید پروانه خود برای اربعین امسال اقدام کنند.
او افزود: هیأتهای مذهبی و خادمان موکبها در سراسر کشور با همت خیران برنامهریزی شده است تا با استعداد بیش از ۳ هزارموکب، خدمات اسکان و تغذیه به زائران اربعین حسینی ارائه شود.
دبیر کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه ستاد اربعین با بیان اینکه بازدیدهای دورهای از مرزها صورت گرفته و نیازسنجیهای لازم انجام شده است، تاکید کرد: خدماتدهی برای زائران براساس برنامه زمانبندی که ستاد مرکزی اربعین ابلاغ خواهد کرد، اجرا خواهد شد.
نامجو افزود: با برنامهریزیهای صورت گرفته و تفاهمی که با مسئولان عراقی به امضاء رسیده است، عملیات ارسال تجهیزات و اقلام موکبها از ۲۵ محرم (۱۰ مرداد) آغاز و تا ۵ صفر (۲۰ مرداد) از مرزهای شلمچه و مهران و در صورت نیاز مرز خسروی ادامه خواهد داشت.
دبیر کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه ستاد اربعین اضافه کرد: بعد از این تاریخ اگر نیاز به ارسال بود، همچون سال گذشته از طریق مرز سومار عملیات ارسال اقلام و تجهیزات موکبها صورت خواهد گرفت. به این منظور ۱۰ قرارگاه در داخل و خارج کشور فعال خواهند شد که از این تعداد ۴ قرارگاه نجف، کربلا، کاظمین و سامراء در عراق و ۶ قرارگاه در ایران قرار دارند.
او افزود: از ۶ قرارگاه داخل کشور ۵ قرارگاه در استانها و مرزهای خروجی شامل خوزستان (مرز چزابه و شلمچه)، ایلام (مرز مهران)، کرمانشاه (مرز خسروی)، کردستان (مرز باشماق) و آذربایجان غربی (مرز تمرچین) و یک قرارگاه ویژه زائران خارجی در مرز ورودی سیستان و بلوچستان (مرز میرجاوه و ریمدان) فعال خواهند شد.
جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اظهار کرد: با توجه به گرمای هوا، تامین آب و یخ و اسکان، اولویت اصلی کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه اربعین حسینی است.
نامجو گفت: توصیه اکید ما به مواکب این است که با توجه به گرمای هوا، برای تهیه تجهیزات تهویه مطبوع و لوازم سرمایشی و تامین آب و یخ برنامهریزی لازم را داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات