• سه‌شنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403032214798
  • خبرنگار : 30147

رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی خراسان رضوی:

خانه‌های بوم‌گردی، حافظ میراث کهن معماری اصیل هستند

خانه‌های بوم‌گردی، حافظ میراث کهن معماری اصیل هستند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی خراسان رضوی گفت: خانه‌های بوم‌گردی حافظ میراث کهن، معماری اصیل و مهمترین رکن باززنده‌سازی، تولید و توسعه صنایع‌دستی بومی محلی ایران است.

محمدحسن حسین‌پور ۲۲ خرداد در برگزاری چهارمین تور تعالی جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی خراسان رضوی همزمان با روز جهانی صنایع‌دستی در شهرستان قوچان اظهار کرد: خانه‌های بوم‌گردی برای مخاطبان بوم‌گردی‌ها از بیشترین جاذبه برخوردار است.

وی اظهار کرد: این تور با رویکرد حمایت و رونق بخشی تولیدات صنایع‌دستی، خانه‌های بوم گردی و انتقال تجربه همکاران در زمینه‌های تولید، فروش و بازاریابی، در اقامتگاه بای‌پولاد شهرستان قوچان برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه در تور تعالی بیش از ۵۰ نفر از مدیران و بهره‌برداران بوم‌گردی حضور داشتند، بیان کرد: خانه‌های بوم‌گردی حافظ میراث کهن، معماری اصیل و مهم‌ترین رکن باززنده‌سازی، تولید و توسعه صنایع‌دستی بومی محلی ایران است که برای مخاطبان بوم‌گردی‌ها بیشترین جاذبه را دارد.

حسین‌پور ادامه داد: در تور تعالی چهارم، شرکت‌کنندگان ضمن ارائه و نمایش محصولات خود در خصوص نحوه مشارکت و تبادل تولیدات صنایع‌دستی و عرضه آن در کل استان و فرا استانی تفاهم‌هایی نیز انجام دادند.

رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی خراسان رضوی گفت: امیدواریم در آینده بتوانیم این‌گونه تورهایی که رویکرد آموزشی داشته و کاملاً کاربردی بوده را بیشتر اجرا کنیم و شاهد برگزاری پررونق‌تر آن‌ها باشیم و در راستای رسالت خود و تحقق اهداف این جامعه بیش از پیش کوشا باشیم.

وی گفت: استقبال واحدهای بوم‌گردی از تورهایی که تاکنون برگزار شده حاکی از آن است که مسیر درستی را در پیش گرفته‌ایم و امیدواریم اقبال خوبی را هم در آینده نزدیک شاهد باشیم.

ابوالفضل طبسی، کارشناس گردشگری و دبیر جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی خراسان رضوی نیز در این تور گفت: اعضای هیأت مدیره این جامعه تلاش داریم نقش مؤثری در بازآفرینی، رونق بخشی و همچنین بازار هدف ایفا کنیم که خوشبختانه تاکنون موفق بوده‌ایم؛ چراکه در هر بار فراخوانی این تورها به تعداد علاقه‌مندان به شرکت افزوده و جلسات پر بارتری رقم می‌خورد.

طبسی تصریح کرد: هر تور تعالی دارای موضوع خاصی است که حول محور آن برنامه‌ها اجرا می‌شود و مناطق کم برخوردار با هدف شناسایی بیشتر بوم‌گردی‌ها و ظرفیت آن منطقه از اهداف اصلی ماست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha