مسعود زارعی امروز، ۲۱ خردادماه در نشست با تعدادی از بهرهبرداران بازارچههای عرضه مستقیم میوه و ترهبار و نمایندگان اتاق اصناف در شیراز، از وجود انضباط اداری در سازمان میادین و مشاغل شهرداری احساس رضایتمندی کرد و گفت: این سازمان بسترساز اجرای موفق مصوبه شورا در زمینه بهرهبرداری از بازارچههای عرضه مستقیم میوه و تره بار است.
وی با بیان اینکه بهرهبرداران منتخب شهر شیراز در یک فرآیند ارزیابی عرضه میوه و تره بار شناسایی شدند، افزود: اصناف بخش مهم کار این پروژه خدماتی و شورا ناظر بر عملکردها است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز به اجرای ۱۵پروژه شاخص در راستای افزایش اعتماد عمومی مردم اشاره کرد و گفت: در اجرای این ۱۵ پروژه تلاش کمیسیون خدمات شهری شورای ششم و مدیریت شهری این بوده است تا به وسیله انجام این اقدامات، اثرات مثبت بر زندگی مردم و معیشت ایجاد شود.
زارعی با اشاره به اجرای مصوبه بهرهبرداری از بازارچههای عرضه مستقیم میوه و تره بار به عنوان یک اتفاق مبارک که تاثیر مثبتی بر معیشت مردم خواهد گذاشت، افزود: در اسفندماه سال گذشته شورای شهر مصوبه بهرهبرداری از بازارچهها را به شهرداری ابلاغ کرد. اقدام موثر و بزرگی که بعضاً برخی از کلان شهرها خواستار الگو گرفتن این مصوبه برای اجرای آن در شهرهای خود شدند.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز با تأکید بر اینکه مدیریت شهری از درآمد حاصل از مبلغ ماهی ۲۰۰ میلیون تومان این بازارچهها چشمپوشی کرده است، گفت: مدیریت شهری با اجرای این مصوبه از کسب درآمد ۴۳ غرفه در بازارچههای شهری صرفنظر کرده است.
وی با اشاره به اینکه عرضه و فروش میوه و تره بار با کیفیت در این بازارچه کمتر از قیمت بازار است، تصریح کرد: ساز و کاری در استانداری مشخص شده که نظارت بر عملکرد بازارچهها بر عهده اتاق اصناف و سازمان میادین و مشاغل معین شده است.
عضو شورای شهر شیراز همچنین از فعالیت کمیته نرخگذاری برای قیمتهای میوه و ترهبار در این بازارچهها خبر داد و گفت: با نرخگذاری هوشمند تمام قیمتها یکسان خواهد بود.
وی همچنین بر اهمیت توجه به سیمای بازارچهها و بهبود شرایط موجود تاکید کرد و افزود: یکی از مصوبات شورای شهر احداث بازارچههای بزرگ مقیاس در مناطق یازدهگانه شهرداری و واگذاری آن به بهرهبرداران است که در همین راستا اولین بازارچه با اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان در منطقه ۷ شهرداری کلنگزنی شده است.
زارعی ادامه داد: کلنگزنی چند بازارچه دیگر در سطح مناطق یازدهگانه در دستور کار است که طبق برنامهریزی صورت گرفته ظرف مدت ۲ تا ۳ سال بازارچههای بزرگ مقیاس در مناطق یازدهگانه احداث میشود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز همچنین از رسانه بهعنوان ناظران و مطالبهگران احداث و عملکرد این بازارچهها یاد کرد و افزود: راهاندازی بازارچههای عرضه مستقیم میوه و تره بار، یک طرح مردمی است.
وی در پایان از ساماندهی وانت بارهای میوه و ترهبار در شیراز خبر داد و گفت: این وانت بارها طی گامهای متعددی، ساماندهی خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات