به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، آیتالله حسینی در این دیدار، عراق را کشوری در حال تکامل توصیف کرده و اظهار داشتند که "بحمدالله ایرانستیزی و ایرانگریزی روز به روز در عراق در حال کاهش است." ایشان همچنین به سه عامل مهم در تحکیم روابط عاطفی دو ملت ایران و عراق، یعنی شهادت شهید سلیمانی، عملیات وعدالصادق و شهادت حضرت آیتالله رئیسی اشاره کرده و افزودند: "همدردی مرجعیت و دولت ملت عراق در این حوادث شگفتآور و مایه مباهات بود.
آیتالله حسینی به پویایی اندیشه در حوزه نجف و نوع واکنش دفاتر و بیوت علما در خصوص حادثه غزه نیز اشاره کرده و تأکید کردند که "موضوع جهاد تبیین و مقابله با اندیشههای انحرافی باید مورد توجه قرار بگیرد." ایشان همچنین اظهار داشتند که برنامههای مرتبط با جمهوری اسلامی در نجف اشرف و سایر شهرهای عراق با استقبال مواجه میشود و توضیحاتی در خصوص فرصتها، ظرفیتها و مشکلات طلاب ایرانی مقیم نجف ارائه کردند. حضرت آیتالله حسینی ضرورت هجرت طلاب و تقویت نگاه بینالمللی را یکی از بایستههای امروز حوزههای علمیه دانستند.
حجتالاسلام ایمانیپور نیز در این دیدار گزارشی پیرامون سفر خود به عراق و دیدارهای انجام شده ارائه داده و افزودند: "تلاش شد در این دیدار موضوع گفتمانسازی تمدن نوین اسلامی و ضرورت تمدنپژوهی مورد توجه قرار گیرد." وی تأکید کرد که "با کسب تجارب تمدنی کشورها و معرفی مؤسساتی که به تربیت تمدنی میپردازند و همچنین معرفی هنر تمدنی، باید گامهای ابتدایی را در گفتمانسازی موضوع تمدن نوین اسلامی برداریم.
وی همچنین توضیحاتی را در خصوص جایزه جهانی شهید صدر و ضرورت بینالمللی شدن اندیشهها و نظریات جدید در حوزههای علمیه ارائه کرد.
انتهای پیام
نظرات