علی سلاجقه روز پنج شنبه ۱۷ خرداد ماه در جلسه بررسی مشکلات واحدهای فراوری سیلیس شهرستان ملایر در شهرک صنعتی امام رضا (ع)، اظهار کرد: این مجموعهها، پیش درآمد بسیاری از صنایع بزرگ کشور هستند اما معضلات محیط زیستی داشته و غبار تولید شده آنها، برای مردم مشکل ایجاد میکرد.
وی ادامهداد: با توجه به اینکه امسال، سال جهش تولید است و نمیخواهیم خللی در بحث تولید ایجاد شود و در عین حال خط قرمز ما سلامت مردم است، امروز مسائل محیط زیستی شرکت های فروسیلیس را بصورت میدانی پیگیری کردیم.
سلاجقه افزود: یکی از این مجموعهها از ظرفیت دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان به نحو مطلوب استفاده کرده و بنابراین اجازه داریم پروانه تولید این شرکت را تا شش ماه تمدید کنیم اما خب برای اینکه خیال مردم راحت باشد، در طول این شش ماه پایش به صورت میدانی انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه ما مکلف به حفظ سلامت مردم هستیم و خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی در این راستا در کنار ماست، تصریح کرد: بر اساس ماده یازده قانون هوای پاک، باید در این مناطق به سمت گرد و غبار صفر برویم بنابراین در طول فرایند تولید، پایش های زیست محیطی مرتب انجام خواهد شد تا خللی ایجاد نشود.
سلاجقه با بیان اینکه بازدید میدانی از دیگر واحدهای تولیدی نیز انجام خواهد شد، گفت: اگر در این واحدها هم همین روند ادامه داشته باشد، پروانه تولید شش ماهه واحدها تمدید میشود و در این بازه زمانی پایش نیز انجام خواهد شد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: انتظار داریم یک کار پژوهشی مفصل توسط دانشگاه های کشور با موضوع بررسی میزان گرد و غبار در اطراف واحدهای تولیدی فروسیلیس انجام شود که در حال حاضر توسط دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است.
وی حضور خود در استان همدان را با هدف حل مشکلات بصورت میدانی دانست و بیان کرد: طبق بیانات مقام معظم رهبری پس از شهادت شهید رئیسی نباید هیچ خللی در ارائه خدمات ایجاد شود و بر همین اساس اعضای دولت بدون هیچ خللی کارشان را انجام میدهند.
سلاجقه با بیان اینکه مکتب حاج قاسم به دنبال انسانیت، حریت، آزادی و شرافت است، گفت: مکتب شهید سید ابراهیم رئیسی نیز به دنبال خدمت در چهارچوب مکتب حضرت امام(ره) است و شهید رئیسی در تمام سفرهای استانی خود، جلسات را با هدف حل مشکل به صورت میدانی برگزار می کردند و ما نیز با همین رویکرد وارد همدان شدیم.
وی به روحیه همگرایی بسیار خوب در استان همدان اشاره و تصریح کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی همدان، پایش مشترک و مستمری برای بررسی میزان آلایندههای واحدهای فروسیلیس ملایر در حال انجام است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه شهرستان ملایر از تمام جوانب برای ما حائز اهمیت است و استان همدان استان دانایی هاست، افزود: به تأسی از شهید رئیسی، در دولت سیزدهم بن بستی در حوزه محیط زیست ایجاد نکردیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه ابراز امیدواری کرد یکی از برکات سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ملایر، این باشد که با فرصت گذاری، تعهد یا استفاده از شرکت های دانش بنیان و خانه های خلاق و جوانان مستعد، برای سبز شدن واحدهای فراوری سیلیس ملایر کمک کنند تا علاوه بر تضمین منویات سازمان محیط زیست که حافظ سلامت مردم است، نان مردم بریده نشود.
حجت الاسلام احد آزادیخواه خواستار حمایت سازمان حفاظت محیط زیست از این واحدهای تولیدی برای رفع آلایندگی شد و افزود: تمام دغدغه مجموعه مدیریتی شهرستان جلوگیری از تعطیلی واحد فروسیلیس و در عین حال برطرف شدن نیازهای سازمان محیط زیست است.
وی با اشاره به تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب آق گل خواستار حل مشکل تأمین حق آبه این تالاب بین دو استان همدان و مرکزی شد تا با تشکیل یک جلسه مشترک بین دو استان در سازمان حفاظت محیط زیست کشور، یک بار برای همیشه موضوع حق آبه تالاب آق گل حل شود.
به گزارش ایسنا، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین از بخش های مختلف واحدهای فراوری سیلیس بازدید کرد.
انتهای پیام
نظرات