سیدامیر شوشتری در چهارمین همایش خیرین مدرسهساز که امروز ۱۷ خردادماه با تجلیل از ۳۵ مدرسهساز و مدرسه یار در تایباد برگزار شد، اظهار کرد: طرح مولدسازی یکی از مهمترین برنامههای اجرا شده در دولت سیزدهم بود که توانست نقش بسیاری در جبران کمبود فضاهای آموزشی خراسان رضوی ایفا کند.
وی افزود: اجرای طرح رتبهبندی معلمان که بیش از ۱۲ سال در انتظار اجرا مانده بود با توجه ویژه شهید جمهور به حوزه آموزش و پرورش در دولت سیزدهم اجرا شد.
خیران تایبادی در رفع محرومیتزدایی کارنامه درخشانی به یادگار گذاشتهاند
نماینده مردم شهرستانهای تربتجام، تایباد، باخرز و صالحآباد در مجلس نیز در این همایش اعلام کرد: مشارکت خیران شهرستان مرزی تایباد در تمام حوزههای محرومیتزدایی به ویژه سنگر علم و دانش در کنار اقدامات دولت مثال زدنی است و در این حوزه از خود کارنامه درخشانی به یادگار گذاشتهاند.
عثمان سالاری امنیت پایدار را در این شهرستان مرزی مرهون تلاش شبانهروزی نیروهای مسلح با همیاری مرزنشینان اعلام کرد و توضیح داد: رفع محرومیت در این خطه مرزی نیازمند توجه دولت در همه بخشها شامل اشتغال، آموزش، اقتصاد و... است.
وی بیان کرد: تفاهمنامه ساخت دو فضای آموزشی خیرساز با ۱۲ کلاس درس و اهدای ۱۰۰۰مترمربع زمین در روستای خیرآباد و ساخت فضای آموزشی با ۶ کلاس درس در روستای «پشته» در چهاردهمین همایش خیرین مدرسهساز تایباد، به امضاء رسید.
بهرهبرداری از ۲۹ فضای آموزشی طی ۳ سال گذشته
فرماندار تایباد در ادامه عنوان کرد: طی ۳ سال گذشته ۲۹ فضای آموزشی در مناطق شهری و روستایی این شهرستان مرزی کلنگ زنی و افتتاح شده که بیش از ۵۰ درصد آن توسط خیرین انجام شده است.
مهدی شیردل، افزایش سطح خدمات آموزشی، تعلیم و تربیت را یکی از مهمترین برنامههای دولت سیزدهم برشمرد و بیان کرد: ساخت ۱۴۹ کلاس درس در شهرها و روستاهای این شهرستان که بخشی از آن در حال احداث و بخشی به بهرهبرداری رسیده هدیه ماندگار دولت شهید جمهور به شمار میرود.
وی نقش خیران مدرسهساز در تایباد را بسیار مؤثر دانست و گفت: به رغم اینکه تایباد در یکی از مناطق محروم و مرزی کشور قرار گرفته است، همت بلند خیرین مدرسهساز این شهرستان توانسته کمبود فضاهای آموزشی را به حداقل برساند و این نیک اندیشان در این راستا همچنان در حال سبقت گرفتن از یکدیگر هستند.
فرماندار تایباد خاطرنشان کرد: اکنون در کنار سایر طرحهای خیرساز شهرستان، از سوی موسسه خیریه خادمین علی ابن ابیطالب (ع) سه فضای آموزشی در قالب ۱۸ کلاس درس در روستاهای پساوه، محسنآباد و کرات این شهرستان در حال ساخت است که برای بهرهبرداری نهایی از این مکانهای آموزشی افزون بر ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
انتهای پیام
نظرات