• دوشنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403031409456
  • خبرنگار : 50649

امام جمعه شیراز:

امام(ره) منشأ تحول در عالم بود

امام(ره) منشأ تحول در عالم بود

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس امام خمینی(ره) را منشأ عالم در تحول توصیف کرد که توانست بشریت را از لبه پرتگاه نابودی به سمت دین و ارزش‌ها سوق دهد.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن تسلیت فرا رسیدن سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و شهدای قیام ۱۵ خردادماه، گفت: امام خمینی(ره) که با ۱۵ خردادی‌ها حرکت خود را آغاز کرده بود در ۱۴ خرداد به آن‌ها محلق شد.

وی افزود: این بزرگمرد، مؤسس نظام مقدس جمهوری اسلامی در بتکده دنیای مدرن بود. در جهان پیرامون ما چیزی از دین و دینداری نمانده بود و نمانده است، جهانی که سردمدارش آمریکا است و ۳۶ هزار بچه، زن و کودک و پیر با بمب‌های آن‌ها کشته می‌شود، چه انسانیت و دیانتی باقی مانده است؟ این‌ها خدا را قبول ندارند وگرنه این همه کودک‌کشی برای چیست؟

آیت‌الله دژکام اظهار کرد: در چنین فضایی که گمان می‌کردند، همه دنیا را گرفته‌اند، امام خمینی‌(ره) به همراه ملت پای کار دین خدا آمد و حکومتی بر پایه دین و قرآن در ایران استوار کرد.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه امام خمینی(ره) پایه حکومتی اسلامی و دینی را نشاند و از لبه پرتگاه نابودی بشریت را به سمت دین و ارزش‌ها سوق داد، افزود: امام راحل منت بزرگی بر سر همه بشریت دارد. ایشان منشأ تحول در عالم بوده است.

وی با تصریح اینکه تاریخ معاصر جهان را می‌توان به دوره پیش از امام(ره) و بعد از ایشان تقسیم‌بندی کرد، گفت: عصری در تاریخ جهان رقم خورد به نام عصر امام خمینی(ره). این عصری که به نام امام ما ثبت شده است عصر بازگشت به معنویت است، چیزی که باید همه به آن به صورت ویژه توجه کنیم.

آیت‌الله دژکام، مکتب امام(ره) را برخاسته از تفکر ملاصدرای شیرازی دانست و افزود: یکی از ویژگی‌های مکتب امام(ره)، آن است که در دیانت و توحید ناب اسلامی، عقل و وحی و عرفان و معنویت با هم هماهنگ هستند. سه قرن پیش در اروپا گفتند اگر عقل و دین و دینداری و تکنولوژی کنار هم نمی‌توانند باشند اما ملاصدرا معاصر دکارت حرف دیگری زد و ۱۴ قرن طول کشید تا این حرف بتواند در دنیا به عنوان پایه یک نظام حکومتی خودش را نشان دهد و در این روزگار با حرکت و نهضت حضرت امام این مسئله تامین شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: امام(ره) این نظریه را اکنون به دنیا ارائه کرده است که عقلانیت و علم و دانش با معنویت و دین می‌توانند کاملاً هماهنگ رشد کنند و ما بیش از ۴۰ سال است که این مطلب را تجربه می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha