• شنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403031207970
  • منبع : بنیاد ملی نخبگان

کنگره بین‌المللی بزرگداشت آیت‌الله شیخ عبدالکریم زنجانی برگزار می‌شود

کنگره بین‌المللی بزرگداشت آیت‌الله شیخ عبدالکریم زنجانی برگزار می‌شود

کنگره بین‌المللی بزرگداشت آیت‌الله شیخ عبدالکریم زنجانی به منظور شناساندن اندیشه‌ها و فعالیت ایشان به جامعه مخاطب با همکاری بنیاد نخبگان استان زنجان می‌شود.

به گزارش ایسنا، رسولی، رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان در جلسه شورای علمی گزارش مختصری از فعالیت‌ها و اقدامات این بنیاد در سال گذشته در سطوح مختلف‏ مستعدان، آینده‌سازان، نخبگان و سرآمدان ارائه داد و گفت: به منظور تکریم و الگوسازی از نخبگان و سرآمدان، مراسم تکریم و الگوسازی از دو نفر از نخبگان و سرآمدان استان در حوزه صنعت و کارآفرینی برگزار شد و علاوه بر آن بنیاد نخبگان استان در برگزاری کنگره بین‌المللی بزرگداشت آیت‌الله شیخ عبدالکریم زنجانی نیز مشارکت دارد.

وی افزود: با توجه به عضویت بنیاد نخبگان استان در شورای فرهنگ عمومی استان، این برنامه با محوریت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و همکاری سایر اعضای شورا برگزار خواهد شد. شناساندن اندیشه‌ها و فعالیت آیت‌الله شیخ عبدالکریم زنجانی به جامعه مخاطب از مهمترین برنامه‌های این کنگره است.

رسولی، سپس به برگزاری اولین گفتاورد ملی نخبگان در راستای گفتمان‌سازی و ارائه راهکار برای جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: این رویداد حول ۵ محور اساسی و در ۸ پهنه به میزبانی یکی از بنیادهای نخبگان استان در حال برگزاری است.

به نقل از بنیاد ملی نخبگان، در پایان این نشست، رؤسای دانشگاه‌های بزرگ استان زنجان و اعضای حقیقی در خصوص نحوه اطلاع‌رسانی و برگزاری رویداد گفتاورد ملی نخبگان تبادل نظر کردند.

آیت‌الله شیخ عبدالکریم زنجانی در هشتم رمضان ۱۳۰۴ قمری در زنجان در روستای باروت آغاجی چشم به جهان گشود. دوران کودکی‌اش را نزد پدرش شیخ محمدرضا که مردی فاضل بود و مقامی شامخ در علم و ادب داشت، سپری کرد. او مقدمات علوم اسلامی را نزد معلم خصوصی فرا گرفت و سپس به سبب هوش و استعداد و حافظه قوی در حوزه درسی معقول و منقول بزرگانی چون آخوند ملاقربانعلی مجتهد زنجانی، میرزا مجید حکمی، میرزا ابراهیم مسگر زنجانی و سید حسین قنادی حاضر شد.

پس از مدتی به حوزه تهران آمد و در درس فلسفه ملاعلی نوری و آقا محمدرضا قمشه‌ای شرکت کرد. سال ۱۳۲۶ قمری به حوزه نجف اشرف هجرت کرد و از محضر علمی حضرات آیات میرطالب یزدی، آقارضا همدانی و شیخ‌الشریعه اصفهانی، آخوند خراسانی، سیدکاظم یزدی و سیدمحمد فیروزآبادی بهره‌های فراوان برد و به درجه اجتهاد رسید و از ۲ استاد اخیر اجازه اجتهاد کتبی گرفت.

او در این دوران، تدریس را آغاز کرد و شاگردان بسیاری نیز تربیت کرد که از جمله آنها آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی بود. آیت‌الله شیخ عبدالکریم زنجانی از جمله شخصیت‌های برجسته حوزوی است که به موضوع وحدت بین مذاهب اهتمام ویژه داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha