• سه‌شنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403030805391
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

یک مسئول در معاونت علمی ریاست جمهوری مطرح کرد

کاهش صادرات مواد خام از اهداف معاونت علمی است

کاهش صادرات مواد خام از اهداف معاونت علمی است

ایسنا/آذربایجان شرقی  دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: کاهش صادرات مواد خام و ایجاد حداقل یک حلقه فرآوری در تمام مواد خام معدنی صادراتی کشور، از اهداف کلان ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی ریاست جمهوری است.

مصطفی میلانی روز سه شنبه در بازدید از دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به بازدیدهای خود از مراکز علمی، دانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان تبریز، اظهار کرد: این بازدیدها در راستای همفکری با واحدهای فناور و دانش‌بنیان مستقر در تبریز انجام شد تا بتوانیم ارتباط و همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری را با استان‌های صنعتی چون آذربایجان شرقی ارتقا دهیم. 

وی افزود: در این بازدیدها با امکانات و زیرساخت‌های مجموعه‌ها آشنا می‌شویم و از شرکت‌ها کمک می‌گیریم تا بتوانیم حوزه خاصی از فناوری را توسعه دهیم. 

وی بابیان این‌که این ستاد از ایده‌ها و طرح‌های جدید در حوزه دانش و فناوری کشور حمایت می‌کند، گفت: شعار ستاد ما جلوگیری از خام فروشی است و برای دستیابی به آن نیاز به توسعه فناوری‌ها داریم. 

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی ریاست جمهوری، تمرکز بر روی مواد شیمی و پتروشیمی، مواد معدنی، ساخت سرامیک‌های پیشرفته، دپوی باطله‌ها و شورآبه‌ها، ساخت افزایشی و ساخت دقیق و پرینترهای پلیمری را از جمله حوزه‌های با اولویت و موردتوجه جدی این ستاد اعلام کرد. 

 میلانی، دستیابی به رتبه اول علم، فناوری و نوآوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته در جهان اسلام، توسعه نوآوری و ارتقای ظرفیت اقتصاد دانش‌بنیان، افزایش صادرات دانش‌بنیان مبتنی بر حوزه مواد و ساخت پیشرفته، ارتقا بهره‌وری صنایع از طریق بهره‌وری سبز، ارتقای قابلیت اطمینان و دوستدار محیط‌زیست بودن کالاها و محصولات ایرانی از طریق استانداردسازی محصولات حوزه مواد و ساخت پیشرفته، بهبود کیفیت زندگی و اثرگذاری اجتماعی از طریق توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شناسایی و بومی‌سازی گلوگاه‌های فرآیندهای تولید، تکمیل زنجیره ارزش در حوزه محصولاتی که مواد اولیه آن‌ها در کشور قابل‌تولید هستند  را  از دیگر اهداف کلان ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی ریاست جمهوری عنوان کرد.

رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز در این جلسه گفت: مسئله محوری و هدفمند بودن تحقیقات و پروژه‌ها رویکرد اصلی است که دانشگاه صنعتی سهند آن را دنبال می‌کند. 

 اسماعیل فاتحی فر افزود: اساتید دانشگاه صنعتی سهند با علاقه پای‌کار نظام هستند و بسیاری از کلان پروژه‌ها و پروژه‌های استراتژیک توسط اساتید و دانشمندان برتر دانشگاه صنعتی سهند انجام می‌شود. 

وی با اشاره به ارتباط مستمر و پویای دانشگاه صنعتی سهند با صنایع مختلف برای رفع نیازهای علمی وفناورانه آنان خاطرنشان کرد: چهار پژوهشکده و ۳۲ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی سهند فعالیت می‌کنند و آمادگی لازم را برای همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دارند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha