• سه‌شنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403030804989
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

با همت دولت سیزدهم؛

پروژه‌های گازرسانی در سیستان و بلوچستان جان تازه‌ای گرفته است

پروژه‌های گازرسانی در سیستان و بلوچستان جان تازه‌ای گرفته است

ایسنا/سیستان و بلوچستان از آنجاکه گاز به عنوان محور توسعه کشور نقش به سزایی در پیشرفت کشور دارد، در صورت برنامه ریزی مناسب و استفاده بهینه از این نعمت خدادادی می توان گامی بزرگ در توسعه و خودکفایی ایران اسلامی برداشت که قطعاً این امر با مشارکت حداکثری مردم محقق خواهد شد.

محمدرضا میرشکاری مدیر عامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با ایسنا، درباره اهمیت گاز رسانی به استان گفت: گاز به عنوان محور توسعه می تواند به صورت مستقیم و غیر مستقیم در تولید و اشتغال زایی تاثیرگذار باشد. ضمن اینکه این موضوع علاوه بر ایجاد رونق اقتصادی و افزایش رفاه، در کاهش هزینه های مقابله با معضلات اجتماعی نیز نقش مهمی را ایفا نماید. در همین راستا ایفای نقش فعال این شرکت باعث رونق اقتصاد، تولید، اشتغال آفرینی و کمک به امنیت پایدار استان خواهد شد.

وی بیان کرد: جلب مشارکت و همراهی گروه های جهادی ، سمن ها و بسیج عمومی مردم می تواند تاثیر بسزایی در پیشبرد اهداف این شرکت و تحقق شعار سال داشته باشد به طوری که تسریع در اجرای پروژه ها به ویژه در مناطق روستایی و صعب العبور ، حفاظت عمومی از تأسیسات و اماکن با مشارکت مردمی ،نفوذ و مشارکت مردم در تحصیل اراضی و ایجاد فرهنگ سازی با استفاده ازظرفیت های مختلف در زمینه بهینه سازی مصرف گاز با هدف کمک به رفع ناترازی تولید و مصرف گاز می تواند بخشی از دستاوردهای این تعامل و همکاری می تواند.

میرشکاری افزود: گازرسانی به شهرک های صنعتی ، واحد های گلخانه ای، دام و طیور و کوره های آجرپزی و ... ضمن جلوگیری از عرضه خارج از شبکه و  قاچاق سوخت مایع، موجب رونق اقتصادی منطقه نیز خواهد گردید که این مهم به عنوان اولویت اصلی این شرکت در دستور کار می باشد که انتظار است با توجه به توسعه گاز و حل مساله بسیار مهم انرژی واحد های تولیدی در استان، استقبال بیشتری توسط کارخانه ها و کارگاه های زیر مجموعه شهرک های صنعتی را شاهد باشیم که لازم است ظرفیت های استانی نسبت به این مهم، اقدامات لازم را در دستور کار داشته باشند.

پروژه‌های گازرسانی در سیستان و بلوچستان جان تازه‌ای گرفته است

مدیر عامل شرکت گاز استان خاطرنشان کرد: همچنین درصد کاهش میزان مصرف گاز در بخش نیروگاهی استان با افزایش راندمان و بهسازی، به مراتب بیشتر از کاهش مصرف در بخش مشترکین جزء و تجاری (با هدف صرفه جویی و کنترل های بهینه) خواهد بود به طوری که می توان صرفه جویی حاصل از بهسازی نیروگاه ها را در بخش‌های مختلف صنایع استفاده کرد که این اقدام باعث ایجاد اشتغال زایی، تولید و رونق اقتصادی خواهد شد و در مقوله بهسازی و نوسازی نیروگاه‌ها می توان از ظرفیت سرمایه گذاری و مشارکت مردمی نیز استفاده کرد.

میرشکاری گفت: یکی از اقدامات حائز اهمیت احداث نیروگاه های CHP گازی با استفاده از ظرفیت سرمایه گذاری مردمی در جای جای استان خاصه در نوار مرزی می باشد که  ضمن کمک به امنیت پایدار، می تواند در کمک به ناترازی برق، ایجاد اشتغال، درآمد زایی برای مردم، صادرات برق و ... کمک کند.

مدیر عامل شرکت گاز استان افزود: مباحث آموزشی موضوع با اهمیت دیگری است که با اقدامات صورت گرفته شده در این زمینه، شاهد آموزش تعداد قابل توجهی از نیروهای بومی در زمینه های جوشکاری، تفسیر فیلم های رادیوگرافی، تست و ... بوده ایم که لازم است در این زمینه اقدامات و اهتمام بیشتری در دستور کار قرار گیرد.

همچنین استفاده از ظرفیت علمی شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی در حوزه های مختلف مرتبط به گاز خاصه در بحث بهینه سازی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه ظرفیت های ذخیره سازی گاز طبیعی در حوزه های CNG ، SNG، LNG ، MINI LNG (عمده اهمیت این بخش در کاهش مصرف سوخت مایع و قاچاق سوخت می باشد) جذب سرمایه و مشارکت بخش خصوصی در پروژه های گاز و پتروشیمی و ایجاد کارگاه های تولیدی تجهیزات و خدمات جانبی گاز (تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن ، ساخت علمک ، تعمیر کنتور، تولید نوار خطر زرد و ...) موارد دیگری است که می تواند کمک شایانی به تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم نماید.

پروژه‌های گازرسانی در سیستان و بلوچستان جان تازه‌ای گرفته است

وی بیان کرد: گازرسانی به شهرها و روستاهای استان سیستان و بلوچستان درصدر برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران و دولت قرار دارد.

وی ادامه داد: با آغاز به کار دولت سیزدهم، پروژه‌های گازرسانی به شهرها، روستاها و صنایع استان سیستان و بلوچستان جان تازه‌ای گرفته است.

میرشکاری در خصوص عملکرد دولت سیزدهم در بخش روستایی نیز از اتمام گازرسانی به ۱۳۸ روستا خبر داد گفت: با اهتمام دولت سیزدهم و پیگیری شرکت ملی گاز ایران ، جهت رفاه حال مردمان شریف استان سیستان و بلوچستان تسهیلات قرض الحسنه ۱۵۰ میلیون ریالی جهت عموم مردم و کمک بلاعوض یکصد و ۸۰ میلیون ریالی جهت خانواده های تحت پوشش سازمان‌های بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) در نظر گرفته شده است و این در حالی است که خانواده تحت پوشش نهادهای حمایتی می‌توانند وام قرض الحسنه ۱۵۰ میلیون ریالی را نیز دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha