به گزارش ایسنا، تیم «امید ایران» در موضع موافق با گزاره با اشاره به تأکید اسلام بر رأفت اسلامی و مقدم دانستن آن بر خشم، توجه همه را به سمت صبر استراتژیک جلب کرد و همچنین در بخشی از استدلال خود دیدگاه رهبر انقلاب مبنی بر تأیید قدرت نرم و مدارا، مادامی که خاک مورد تجاوز قرار نگرفته را یادآور شد.
گروه تیم «سخن» نیز در موضع مخالف با گزاره اعلام کرد: به دلیل تغییر ماهیت جنگها به ترکیبی، قدرت هوشمند بهترین راهبرد در سیاست خارجی برای برخورد با اسرائیل است. این نوع قدرت از بازدارندگی بیشتری در مقایسه با تأکید صرف بر قدرت نرم برخوردار است. اسرائیل در سالیان اخیر تقابل خود با ایران را وارد سطوح سخت افزاری کرده است؛ مانند ترور دانشمندان، سرداران و بمبگذاری، بنابراین راهبردی که تأکید صرف را بر جنبههای غیرسخت قرار دهد، بسیار در کاهش بازدارندگی و حتی حاکمیت داخلی و اعتبار بینالمللی اثرگذار است.
جنگ ترکیبی و مبتنی بر غلبۀ قدرتهای سختافزاری، به دلیل اینکه عمق استراتژیک ایران بسیار بیشتر از اسرائیل است، موجب خودداری اسرائیل میشود؛ اما به دلیل اینکه کشور در حوزههای قدرت نرم از کمک سایر کشورها استفاده میکند (چه در زمینه جنگ روانی با استفاده از رسانهها و کارشناسان غربی و چه در زمینه جنگ سایبری با استفاده از زیرساختهای ارتباطی گسترده) از خودداری کمتری برخوردار است. بر همین اساس، بهترین راهبرد ایران برای بازدارندگی در برابر اسرائیل توجه بر قدرت هوشمند (در بردارنده هر دو جنبه قدرت سخت و نرم) است.
گفتنی است، در پایان این رقابت، تیم «امید ایران»، به مرحله سوم مسابقات که ۸ خرداد ماه برگزار میشود، راه پیدا کرد.
انتهای پیام
نظرات