سیدیحیی میرزائی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر در حوزه شرکتهای دانش بنیان و اقتصاد دانش بنیان، شاهد اشتغال حدود ۴ هزار و ۱۰۰ نفر هستیم. حدود ۴۳۰ واحد فناور در پارک علم و فناوری خوزستان در حال فعالیت هستند. حدود ۷۰ واحد فناور در مجموعه دانشگاه شهید چمران اهواز و ۱۴۲ شرکت دانش بنیان مجوزدار دیگر نیز در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: میزان صادرات دانش بنیانها در سال ۱۴۰۲، ۱۳.۹ میلیون دلار بود و تقریبا هزار و ۴۵۶ میلیارد تومان نیز درآمد شرکتهای فناور استان بود. شرکتهای دانش بنیان، شرکتهای فناوری هستند که مجوز فعالیت دانش بنیانی خود را از معاونت فناوری ریاست جمهوری گرفتهاند.
رئیس پارک علم وفناوری خوزستان گفت: مجموعاً ۱۹ مرکز رشد و کانون خلاقیت و فناوری در بخشهای مختلف استان در حال فعالیت هستند. امیدواریم با برنامهریزی انجام شده، بتوانیم شرکتهای دانش بنیان را توسعه دهیم.
میرزائی گفت: راهاندازی شرکتهای خرد، یکی از راههای افزایش سهم مشارکت مردم در توسعه تولید و اقتصاد دانش بنیان، است. میتوان با حمایت و ارائه تسهیلات در پارکها به کارآفرینان انگیزه داد. بهترین مسیر برای رسیدن به اقتصاد پویا، توسعه اقتصاد مبتنی بر شرکتهای خرد و توسط است چون این شرکتها به راحتی میتوانند استراتژی خود را عوض و مبتنی بر شرایط راهبرد تغییر دهند. همچنین شکست این شرکتها سختتر است در حالیکه در شرکتهای بزرگ این مزایا وجود ندارد.
وی ادامه داد: یکی از راهبردها و ماموریتهای امسال در پارک علم و فناوری خوزستان این است که شرکتهای خرد و متوسط دانش بنیان با کیفیت و مطابق با استانداردهای صنعتی را توسعه دهیم تا شاهد توسعه و رشد کمی و افزایش مشارکت مردم در اقتصاد و تولید باشیم. استان خوزستان دارای ظرفیت و صنایع است، قاعدتاً برای استفاده بهینه از این ظرفیتها، پارک علم و فناوری باید ماموریتگرا شود.
انتهای پیام
نظرات