• پنجشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403022719699
  • خبرنگار : 71955

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران اعلام کرد

اتمام سنجش‌سلامت نوآموزان تاپایان اردیبهشت/هنوز۳۰ درصد نوآموزان‌ برای سنجش مراجعه نکرده‌اند

اتمام سنجش‌سلامت نوآموزان تاپایان اردیبهشت/هنوز۳۰ درصد نوآموزان‌ برای سنجش مراجعه نکرده‌اند
عکس تزئینی است

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: نوآموزان کلاس اولی ایرانی، تا آخر اردیبهشت ماه و نوآموزان اتباع تا آخر خرداد فرصت دارند نسبت به انجام سنجش سلامت تعیین تکلیف شوند.

به گزارش ایسنا، مسعود بهرامی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر هیچ موضوعی مهم تر از سنجش کودکان بدو ورود به دبستان در آموزش پرورش وجود ندارد، گفت: والدینی که نسبت به سنجش نوآموز خود اقدام نکنند، هم ثبت نام مدرسه را دچار مشکل می‌کنند و هم مهلت لازم برای مشاوره درمانی دانش آموز دارای چالش را از دست می‌دهند.

وی انجام سنجش را راه حل مفید برای رفع مشکلات احتمالی دانش آموزان دانست و افزود: مداخله به‌هنگام توسط مراکز جامع «سنجش و بهبود»، در طول تابستان انجام می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه در صورت انجام ندادن سنجش، نوآموز فرصت لازم برای مداخله به‌هنگام را از دست می‌دهد، ادامه داد: بدین ترتیب اول مهر به جای آن که با رفع مشکل به مدرسه عادی برود، به دلیل نبود زمان لازم برای رفع مداخله، به مدرسه استثنایی ارجاع داده می‌شود.

بهرامی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود سنجش حدود ۱۱۰ هزار نوآموز تا پایان اردیبهشت انجام شود، گفت: ۴۸ مرکز سنجش با ظرفیت پذیرش ۷۰ نفر نوآموز، کار سنجش را در شهرستان‌های استان تهران انجام می‌دهند و در حال حاضر سنجش بیش از ۷۰ درصد نوآموزان انجام شده است.

وی با بیان اینکه در سنجش سلامت در واقع ارزیابی پایه توسط ارزیابان تخصصی  آموزش دیده انجام می شود، افزود: اگر ارزیاب اخلالی را تشخیص دهد به تیم ارزیاب تخصصی ارجاع داده می شود، ارزیاب تخصصی نیز نظر اولیه را مبنی بر اخلال یا تأیید می‌کند و یا تأیید نمی‌کند؛ اما اگر عارضه‌ای تشخیص داده شود، دانش آموز به مراکز جامع سنجش و بهبود معرفی می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه با انجام سنجش در صورت وجود اخلال ۴ ماه فرصت برای مداخله به‌هنگام در صورت نیاز وجود دارد، عنوان کرد: با مراجعه به پزشک تخصصی ۴ ماه فرصت برای اصلاح رفتاری دانش آموز در اختیار خانواده‌هاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha