• یکشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403020906431
  • خبرنگار : 50105

تغییرات آب‌وهوایی کارگران را تهدید می‌کند

تغییرات آب‌وهوایی کارگران را تهدید می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی کارگران جهان به‌طور فزاینده‌ای در معرض خطر تغییرات آب‌وهوایی قرار دارند.

به نقل از رویترز، سازمان بین‌المللی کار (ILO) اعلام کرد که بیش از ۷۰ درصد نیروی کار جهان در معرض خطرات مرتبط با تغییرات آب‌وهوایی هستند که هر ساله باعث مرگ صدها هزار نفر می‌شود.

کارگران، به ویژه فقیرترین افراد جهان، نسبت به جمعیت عمومی در برابر خطرات شدید آب‌وهوایی مانند امواج گرما، خشکسالی، آتش‌سوزی‌ها و طوفان‌ها آسیب‌پذیرتر هستند زیرا اغلب اولین کسانی هستند که در معرض خطر قرار می‌گیرند، یا برای دوره‌های طولانی‌تر و با شدت بیشتری در معرض خطر قرار دارند.

سازمان بین‌المللی کار در گزارشی اعلام کرد: با شتاب گرفتن تغییرات آب‌وهوایی، دولت‌ها و کارفرمایان برای محافظت از کارمندان تلاش می‌کنند.

در گزارشی آمده است که تعداد خیره‌کننده‌ای از کارگران در حال حاضر در معرض خطرات مربوط به تغییرات آب‌وهوایی در محل کار قرار دارند و این ارقام احتمالاً بدتر می‌شوند. با تکامل و تشدید خطرات، ارزیابی مجدد قوانین موجود یا ایجاد مقررات و رهنمودهای جدید ضروری خواهد بود.

برخی از کشورها مانند قطر، حفاظت از گرما را برای کارگران بهبود بخشیده‌اند و سیاست‌های آن قبل از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ مورد بررسی قرار گرفت. با این حال، قوانینی برای کنترل سایر خطرات مانند افزایش استفاده از آفت‌کش‌ها برای کارگران کشاورزی کمتر رایج است.

در این گزارش آمده است که سهم کارگران جهانی که در معرض گسترده‌ترین خطر، یعنی افزایش دما هستند، طی ۲ دهه گذشته حدود ۵ درصد افزایش یافته و به ۷۰.۹ درصد رسیده است.

در این گزارش آمده است که خطرات آب‌وهوایی دیگری مانند اشعه ماوراء بنفش و آلودگی هوا هر کدام ۱.۶ میلیارد نفر را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

خطرات مرتبط با آب‌وهوا با بیماری‌هایی مانند سرطان، اختلال عملکرد کلیه و بیماری‌های تنفسی مرتبط است و منجر به مرگ‌ومیر یا شرایط ناتوان‌کننده مزمن یا ناتوانی می‌شود.

بر اساس گزارش سازمان بین‌المللی کار، آلودگی هوا مرگبارترین خطر است که سالانه باعث مرگ ۸۶۰ هزار نفر از کارگران در فضای باز می‌شود. گرمای بیش از حد باعث مرگ ۱۸ هزار و ۹۷۰ شغل در سال می‌شود و اشعه ماوراء بنفش ۱۸ هزار و ۹۶۰ نفر را از طریق سرطان پوست از بین می‌برد.

در این گزارش آمده است بیشترین تأثیر بر افراد فقیر کارگر، کسانی که در اقتصاد غیررسمی کار می‌کنند، کارگران فصلی و کارگران در شرکت‌های کوچک خواهد بود.

در برخی موارد، فناوری‌هایی که برای کند کردن تغییرات آب‌وهوایی مانند پنل‌های خورشیدی و باتری‌های لیتیوم یونی برای وسایل نقلیه الکتریکی به کار می‌روند، می‌توانند خطرات جدیدی را به همراه داشته باشند زیرا حاوی مواد شیمیایی سمی هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha