علیرضا عامری که از این حرکت به عنوان نهضت اخذ خسارت از چاه های غیر مجاز نام میبرد، امروز در جلسهای که برای تبیین نقشه راه دریافت خسارت از چاههای غیر مجاز برگزار شد، اظهار کرد: هدف از اجرای این نهضت، بازدارندگی و جلوگیری از حفر و بهرهبرداری از چاههای غیرمجاز است.
وی با اشاره به تلاش و زحمات زیادی که برای مسدودسازی چاههای غیر مجاز در استان انجام شده افزود: اخذ خسارت و میزان آن باید به گونهای باشد که بازدارندگی لازم را داشته باشد.
قائم مقام مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، معاونت حفاظت و بهرهبرداری شرکت را به عنوان اتاق فرمان این نهضت، مامور تهیه نقشه راه برخورد قاطع با بهرهبرداران چاههای غیر مجاز اعلام کرد و خواستار ارائه گزارشهای هفتگی در این خصوص شد.
عامری گفت: بهرهبرداران چاههای غیر مجاز به طور مستقیم به حقوق مردم تجاوز و خسارات زیادی به آبخوان که متعلق به تمام مردم و نسلهای آینده است وارد میکنند و مردم از ما انتظار دارند از حقوق آنان دفاع کنیم.
همچنین غلامرضا ممدوحی، معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقه خراسان رضوی، تشکیل کارگروه ویژه برای تعیین میزان و نحوه اخذ خسارت از چاههای غیر مجاز را ضروری دانست و اظهار کرد: برای توفیق در این کار باید تشکلهای کشاورزی را نیز پای کار بیاوریم و خساراتی را که از بهرهبرداران چاههای غیر مجاز اخذ میشود برای تعادل بخشی منابع آبی همان منطقه هزینه کنیم.
ممدوحی بهرهگیری از خرد جمعی برای برخورد با چاههای غیر مجاز را مورد تاکید قرار داد و از شهرستانهای کاشمر، گناباد و درگز در خراسان رضوی به عنوان شهرستانهایی که در آنها چاه غیر مجاز شناسایی شده وجود ندارد، نام برد.
انتهای پیام
نظرات