به گزارش ایسنا، نشست مشترک مجمع پژوهشگاههای ملی کشور با پژوهشگاه جنگ، همزمان با روز ارتش و با هدف افزایش تعاملات بین پژوهشگاههای عضو مجمع و پژوهشگاه جنگ در محل دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار شد.
در آغاز این نشست طاهری نیا، معاون وزیر و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: اقدام غرورآفرین و بسیار دلنشین مجموعه امنیتی کشور در ادامه تلاش دانشمندان این کشور در حوزههای مختلف کاری کردند کارستان و دوستانمان را خوشحال و دشمنان را عمیقاً نگران کردند.
وی افزود: یکی از شعارهای اصلی نظام اسلامی از ابتدای انقلاب تاکنون استقلال بوده و این خطی است که در تمام این مدت رهبر معظم انقلاب و مردم و مسئولین همیشه باور داشته و از این خط هیچگاه عبور نکردند و باعث افتخار است که محصول استقلال جمهوری اسلامی ایران در ادامه درخشش در عرصههای مختلف این اقدام غرور آفرین بود که دشمنان را حیرتزده و دوستانمان را امیدوار کرد.
دبیر مجمع پژوهشگاههای ملی کشور افزود: احساس غرور ملی که ایجاد شد محصول عزیزانمان در حوزههای امنیتی، ارتش و سپاه است که باعث شد عمیقاً واژه خودباوری را درک کنیم. محصول اعتماد به خود و چشم دوختن به بازوی جوانان این کشور را در این عرصه دیدیم و علیرغم اینکه برخی از دشمنان اعلام میکردند که این اقدام در راستای ایجاد تنش در منطقه خواهد شد خودشان اعتراف کردند که این اقدام در راستای صلح منطقهای قابل تفسیر است. چون کسی که منبع تنش بود دید که یکه تاز نیست و از این پس بیشتر مراعات میکند لذا باید از فرماندهان پرأفتخار سپاه، ارتش و مجموعه دانشمندانمان تجلیل کنیم.
در ادامه امیر حسین مسلمی رئیس پژوهشگاه جنگ دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش نیز با اشاره به عملیات وعده صادق و تبریک مناسبتهای گذشته گفت: این رویداد باعث بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و جهان شده و مهمترین وجه بازدارندگی دفاعی اقدام عملی است که در سطح منطقه نشان داده شد.
وی افزود: هر اقدامی که انجام میشود یک پاسداشتی دارد و باید از آن مراقبت شود و مراقب از این اقدام وحدت و همگرایی در کلیه ارکان قدرت ملی است و باید از این موضوع به خوبی مراقبت شود تا خود را نمایان کند.
وی ادامه داد: عملکرد نهادهای دفاعی ما زیر نظر فرماندهی معظم کل قوا براساس خودباوری داخلی است و تأکید معظم له بر قطع وابستگی در همه زمینهها است و ما نیز مطابق با این فرمان تمامی فعالیتهای خود را تنظیم کردیم و پرواز پهپادها و تمامی سیستمها همه محصول خودباوری جوانان این مرز و بوم است.
به گزارش روابط عمومی به نقل از روابط عمومی وزارت علوم به نقل از مؤسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی، در ادامه به تاریخچه تشکیل دانشگاه دافوس اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه دارای هفت پژوهشکده لجستیک، بازی جنگ، سایبر پلتیک، جنگ شناختی، فناوریهای نوپدید، دفاع مقدس و سرمایه انسانی است و اندیشکدههای صلح، نظام مسائل دفاعی، دفاعی منطقه محور، اندیشکده دانشجویی نیز در دانشگاه فعالی هستند کهامیدواریم با ظرفیتهای موجود در مجمع پژوهشگاههای ملی کشور و پژوهشگاه جنگ دانشگاه دافوس روشهای همکاری تنظیم و ادامه یابد.
انتهای پیام
نظرات