حسن امیریان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در نوروز امسال که با ماه رمضان نیز تقارن پیدا کرده بود و به دلیل احترام به ماه رمضان، ۵۰ درصد افت فروش داشتیم، چراکه معمولا در ماه رمضان پس از افطار کسی چلوکباب نمیخورد و معمولا مردم غذای فستفودی استفاده میکنند. پیش از ماه رمضان نیز تقریبا ۲۰ درصد کاهش فروش داشتیم.
رئیس اتحادیه صنف رستورانداران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیمپزان مشهد در خصوص تغییر نرخ رستورانها و آشپزخانههای مشهد در سال جدید خاطرنشان کرد: رستورانها و آشپزخانههای مشهد افزایش نرخ نداشتهاند. منتظر میزان افزایش حقوق کارگران و قیمت گوشت هستیم تا نرخ پیشنهادی خود را به انجمن حمایت از حقوق مصرفکننده اعلام کنیم. پس از آن در صورت تایید، نرخ به سازمان صمت اعلام میشود و مجددا پس از تایید سازمان صمت نرخهای جدید به ما ابلاغ خواهد شد.
امیریان ادامه داد: یک سال است که افزایش نرخ نداشتهایم، اما زمانی که گوشت ۳۰۰ هزار تومانی به کیلویی ۶۰۰ هزار تومان افزایش نرخ پیدا کرد، در بهمن ماه سال گذشته مابهالتفاوت آن را در هر پرس غذا اعمال کردیم که تقریبا هر پرس غذا حدود ۱۰ هزار تومان افزایش نرخ پیدا کرد، اما برای افزایش نرخ باید میزان افزایش اجارهبها، افزایش حقوق کارگر و افزایش حاملهای انرژی را محاسبه و برآورد کرد.
انتهای پیام
نظرات