به گزارش ایسنا، دکتر عباس کبریاییزاده در آیین افتتاحیه «دوازدهمین همایش مکملهای غذایی و دارویی» و «سیزدهمین همایش طلای سبز» که صبح امروز، ۲۹ فروردین برگزار شد، اظهار کرد: اولین اصل درباره موضوع گذار نسل، نگاه و رویکرد استراتژیک است. آنچه که در حوزه مکملهای غذایی، طب سنتی و مکملهای گیاهی اتفاق افتاده ماحصل یک نگاه استراتژیک است.
وی با اشاره به سبقه مکملهای گیاهی و مکملهای غذایی گفت: بررسی تاریخچه مکملهای غذایی و مکملهای گیاهی کشور بیانگر این است که تولید مکمل در کشور سابقه ۱۴ ساله دارد و همچنین ساخت مکملهای گیاهی در کشور به دهه ۴۰ بازمیگردد.
رئیس سندیکای تولیدکنندگان مکملهای رژیمی گفت: دستاوردهایی که در حوزه تولید مکملها به دست آوردهایم، نتیجه یک نگاه استراتژیک و رویکردی است که در گذشته وجود داشته است. آموزههای حکمرانی خوب بیانگر این است که اگر خواهان داشتن حکمرانی خوب هستیم باید نگاه حاکمیتی و نگاه مشارکتی داشته باشیم.
وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است هر گاه نگاه مشارکتی داشتهایم به موفقیتهای متعددی نائل آمدهایم. به طور مثال، نگاه مشارکتی در دوران جنگ تحمیلی موجب پیروزی شد واگر نگاه مشارکتی وجود نداشت به موفقیت نمیرسیدیم. اجماع ذهنی و مشارکت نیز طی چند روز گذشته در برخورد با یک جنایتکار شکل گرفت.
کبریاییزاده گفت: بازهم تاکید میکنم باید امر مشارکتجویی و توجه به ذینفعان را در کانون توجه قرار دهیم. اگر بخواهیم آینده خوبی داشته باشیم باید لازمههای حکمرانی خوب را بدانیم؛ نگاه استراتژیک، مشارکتجویی، اجماع، همفکری و همدلی جزو لازمههای حکمرانی خوب هستند.
وی با بیان اینکه حکمرانی خوب بر بستر شفافیت استوار است، افزود: حکمرانی خوب باید بر بستر شفافیت استوار باشد و هرگاه غیر شفاف عمل کنیم یک حکمرانی خوب صورت نمیگیرد. اگر شفافیت ایجاد شود و اطمینان خاطر ایجاد کنیم به سمت شکوفایی حرکت میکنیم.
کبریاییزاده در پایان گفت: پیشرفتهای خوبی در حوزه طب گیاهی صورت گرفته است که این موضوع حاصل نگاه استراتژیک و حمایتهای سازمان غذا و دارو است.
به گزارش ایسنا، در ادامه این همایش همچنین دکتر محمدرضا شمس اردکانی - دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان گیاهان دارویی و طب سنتی اظهار کرد: اگرچه از منظر دسترسی به منابع طبیعی در کشور بسیار غنی هستیم اما از منظر استفاده از ظرفیت منابع طبیعی به خوبی عمل نکردهایم.
وی با بیان اینکه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری بر استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان تاکید دارد، افزود: کمک و حمایت معاونت علمی ریاستجمهوری و همچنین حمایت سازمان غذا و دارو از شرکتهای دانشبنیان فعال در زمینه دارویی میتواند در زمینه استفاده از ظرفیت بینظیر منابع طبیعی اثرگذار باشد.
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان گیاهان دارویی و طب سنتی گفت: معاونت علمی به موضوع ورود بخش خصوصی در زمینه منابع طبیعی ورود کرده است. این ورود با هدف استفاده بیشتر از منابع طبیعی است که بتوانیم از منابع طبیعی در حوزه سلامت و رونق بیشتر حوزه سلامت استفاده کنیم.
انتهای پیام
نظرات