• دوشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: سبک زندگی
  • کد خبر: 1403012714893
  • خبرنگار : 71980

چند فرزندی نقطه مقابل بحران تک‌ فرزندی

چند فرزندی نقطه مقابل بحران تک‌ فرزندی

اگر کودکان خواهر و برادر داشته باشند دیگر با بی‌حوصلگی روزمرگی خود را سپری نخواهند کرد و به نوعی سرگرم هستند. همچنین کودکان خانواده پرجمعیت، راحت‌تر شخصیت‌ها را می‌شناسند و می‌توانند آنها را در خود بسازند.

به گزارش ایسنا، کودکان خانواده پرجمعیت، راحت‌تر شخصیت‌ها را می‌شناسند و می‌توانند آنها را در خود بسازند. به علاوه فرزندان به خوبی یاد می‌گیرند که چطور پشتیبان یکدیگر باشند و به هم در کارها کمک کنند. همچنین رعایت حق و حقوق خود و دیگر افراد خانواده را بهتر می‌آموزند.

روابط صمیمی‌تر و نزدیک‌تر بین فرزندان

در یک خانواده پرجمعیت فرزندان یاد می‌گیرند که چطور با هم همکاری کنند. در مشکلات از هم کمک بگیرند، احساس تنهایی نکنند و از نظرات بیشتری استفاده کنند. در یک خانواده پرجمعیت، فرزندان به خوبی می‌آموزند که چطور داشته‌های خود را با هم تقسیم کرده و از آن استفاده کنند. در واقع افراد خانواده با هم روابط صمیمی‌تر و نزدیک‌تری خواهند داشت که این موضوع اصلی‌ترین مسئله در شکل‌گیری روابط و عواطف هر فرد محسوب می‌شود. اگر کودکان خواهر و برادر داشته باشند دیگر با بی‌حوصلگی روزمرگی خود را سپری نخواهند کرد و به نوعی سرگرم هستند. همچنین کودکان خانواده پرجمعیت، راحت‌تر شخصیت‌ها را می‌شناسند و می‌توانند آنها را در خود بسازند.

به علاوه فرزندان به خوبی یاد می‌گیرند که چطور پشتیبان یکدیگر باشند و به هم در کارها کمک کنند. همچنین رعایت حق و حقوق خود و دیگر افراد خانواده را به خوبی یاد می گیرند. بنابراین تاثیرات چند فرزندی مخصوصا بر روی کودکان برای حضور در جامعه بسیار مهم است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت.
چند فرزندی نقطه مقابل بحران تک‌ فرزندی

معایب و مشکلات تک فرزندی در خانواده چیست؟

اگر به تربیت کودکان تک فرزند اهمیتی داده نشود، آنها به افرادی خودخواه و زیاده خواه تبدیل می‌شوند. در واقع این کودکان چالش‌های متفاوتی را نسبت به شرایط تجربه می‌کنند. توصیه می‌شود برای این فرزندان تربیت دقیقی را در نظر بگیرید؛ زیرا این امکان وجود دارد که:

اعمال و رفتارهایشان بیش از بقیه زیر ذره بین قرار بگیرد.

کودکتان به فردی خرابکار و غیرقابل تحمل تبدیل شود.

بیش از حد مورد توجه و محبت قرار بگیرد.

کمتر به دنبال ماجراجویی باشند.

فرصت کافی برای همبازی و وقت گذراندن با کودکان هم سن خود را نخواهند داشت.

ممکن است کودکان تک فرزند به رفتارها و توجهات والدینش عادت کنند و زمانی که در محیط جامعه قرار می‌گیرند، رفتارهای نامناسب دیگران بر روی روحیاتش اثر منفی بگذارد و او را سرخورده کند.

تاثیرات چند فرزندی این امکان را به خواهر و برادرها می‌دهد که از رفتارها و وظایف یکدیگر یاد بگیرند و محدودیت‌های خود را به خوبی بشناسند.
چند فرزندی نقطه مقابل بحران تک‌ فرزندی

تاثیرات چند فرزندی، فواید بسیاری بر روی تربیت و رشد کودکان خواهد داشت. اثرات مثبتی که می‌تواند قبل از ورود فرزندتان به جامعه، آنها را به خوبی آماده کند. با وجود شرایط اقتصادی سخت، شاید عده‌ای توان داشتن بیش از دو فرزند را نداشته باشند و خانواده‌ای کم‌جمعیت را ترجیح دهند. این مسئله به اوضاع و شرایط خانوادگی بستگی دارد، با این وجود مزایای چند فرزندی بسیار بیشتر از معایب آن بر روی کودکان است. اگر هم توان کنترل خانواده پرجمعیت را ندارید، بهتر است مراقب رفتارها و برخوردهای خود با فرزندتان باشید تا از کودک محوری در خانواده جلوگیری کنید.

انتهای پیام/

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha