• دوشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1403012010456
  • منبع : مطبوعات

رسالت نیروهای سیاسی

رسالت نیروهای سیاسی

مهم‌ترین رسالت نیروهای انقلاب در سال پیش رو، به‌ویژه با وجود برگزاری چند انتخابات در آینده نزدیک، حفظ وحدت، اتحاد دل‌ها و پرهیز از این غفلت‌ها است. اگر این اصل توسط نیروهای سیاسی رعایت شود، با عدم تقسیم‌بندی‌ها، ایجاد دوقطبی‌های کاذب در خودی و غیرخودی کردن‌ها و خالص‌سازی‌ها، این وحدت در کل جامعه تعمیم می‌یابد و در نتیجه این همدلی و اتحاد ملی، مردم و گروه‌های سیاسی براساس پایبندی و التزاماتی که نسبت به میهن و سرمایه کشورشان دارند، «وحدت کلمه» نیز ایجاد خواهد شد که این وحدت کلمه، رمز پیروزی در تمام مشکلات به‌ویژه مقابله و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن است و آن هنگام است که در کنار نگاه نقادانه، نگاه

به گزارش ایسنا، صبح نو در سرمقاله خود با این عنوان نوشت: «وحدت» و «همدلی» محور سخنان رهبر معظم انقلاب در چند سخنرانی اخیر است. موضوعی که در دیدار روز گذشته با دانشجویان نیز بر آن تأکید کردند و بیان داشتند: «اختلاف فکری غیر از یقه‌گیری و دعوا کردن است، آنی که بنده اول سال هم گفتم، تکرار هم کردم، باز هم تکرار می‍‌کنم و نهی می‌کنم از آن: آن عبارتست از دعوا کردن، اختلاف نظر به دعوا نباید منتهی بشود، به گریبان یکدیگر را گرفتن نباید منتهی بشود.»

از همین رهنمودها و هشدارها می‌توان اولویت‌ها، راهبردها و نقشه راه را تعیین کرد. آنجا که تأکید می‌کنند: «اختلاف سلیقه نباید موجب نفرت‌پراکنی شود» و «وحدت، سیاست قطعی نظام از روز اول بوده است.» در یک نظام مردم‌سالار و وجود تشکل‌های سیاسی متعدد، تکثر انواع دیدگاه‌ها و اختلاف‌نظرها امری طبیعی است؛ اما آنچه که باید مراقبت کرد، این کثرت و اختلاف به وحدت صدمه نزد. برهمین اساس در کنار این کثرت عقاید، میدان ندادن به دشمن با هدف گسترش برخی اختلافات جزئی، دامن نزدن به برخی تعصبات و حمله به باورها، اعتقادات و اندیشه‌ها در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی ضروری می‌شود. همچنان‌که رهبر معظم انقلاب اظهار می‌دارند: «من بر روی وحدت ملی تأکید بیشتری دارم، به‌خاطر اینکه امنیت هم ناشی از وحدت است، اگر وحدت نباشد، امنیت ملی هم به خطر می‌افتد و ایجاد ناامنی می‌شود.»

هرچند در گذشته شاهد دو جناح چپ و راست بودیم؛ اما امروز در اثر به بلوغ رسیدن انقلاب اسلامی، گروه‌ها و طیف‌های سیاسی در دل این دو جناح متولد شده‌اند که هرچند در مسائل کلان با یکدیگر هم‌عقیده هستند؛ اما اختلاف‌نظرها گاهی به دعوا و بدتر از آن توهین و بی‌اخلاقی سیاسی و به تعبیر رهبری به «یقه‌گیری» می‌انجامد که متأسفانه این اختلافات و دعواهای سیاسی «مخرج مشترک» با دشمن پیدا می‌کند. 
موضوعی که رهبری از آن به‌عنوان «غفلت» یاد و توصیه می‌کنند: «همه وظیفه داریم وحدت ملی و اتحاد مردم و مسئولان را حفظ و روز به روز تقویت کنیم.»

بنابراین مهم‌ترین رسالت نیروهای انقلاب در سال پیش رو، به‌ویژه با وجود برگزاری چند انتخابات در آینده نزدیک، حفظ وحدت، اتحاد دل‌ها و پرهیز از این غفلت‌ها است. اگر این اصل توسط نیروهای سیاسی رعایت شود، با عدم تقسیم‌بندی‌ها، ایجاد دوقطبی‌های کاذب در خودی و غیرخودی کردن‌ها و خالص‌سازی‌ها، این وحدت در کل جامعه تعمیم می‌یابد و در نتیجه این همدلی و اتحاد ملی، مردم و گروه‌های سیاسی براساس پایبندی و التزاماتی که نسبت به میهن و سرمایه کشورشان دارند، «وحدت کلمه» نیز ایجاد خواهد شد که این وحدت کلمه، رمز پیروزی در تمام مشکلات به‌ویژه مقابله و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن است و آن هنگام است که در کنار نگاه نقادانه، نگاه سرافرازانه در قبال پیشرفت‌های کشور نیز تقویت خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha